logo

Падна голямата тайна на Кейт Мидълтън СНИМКИ

Падна голямата тайна на Кейт Мидълтън СНИМКИ

Вече е ясно как винаги да изглеждате елегантно като херцогинята на Кеймбридж

Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха на обиколка в Шотландия, която включваше какви ли не срещи, разходки и посещения на забележителности. 

Тази прическа ще ви подмлади поне с 20 години

През втория ден от пътуването, Кейт и Уилям посетиха мероприятие, което не изискваше специален дрес код и именно тогава пролича най-голямата тайна на херцогинята на Съсекс, благодарение на която тя изглежда стилна във всеки момент. Този малък детайл може да преобрази всеки и определено хитринката й може да ни бъде много полезна. 

Всички носим жилетката неправилно - каза тя и подпали мрежата ВИДЕО

Двамата влюбени прекараха деня на брега, плавайки по пясъка в "сухопътни яхти", - силно мобилно триколесто превозно средство, което има платна.

Херцогинята тръгна да овладява нов спорт и за целта се беше преобразила до неузнаваемост. Въпреки лежерния тоалет, на който бе заложила, лъсна една от най-пазените й тайни за стил.

 

Никога не излизат от мода: Ако искате да сте винаги актуални, следвайте тези прости стъпки
 


Мидълтън бе заложила на дънки и ботуши на See by Chloe, пуловер и ватирано яке, като напомни още веднъж, че може да изглежда перфектно и без типичните за нея вечерни рокли. 


Детайлът, който обаче тотално преобразява всичко е изправената набраздена яка на блузата й марка Sezanne Marguerite, видима под пуловера. Кейт вече е залагала на подобен аутфит по време на посещението си в Manor Farm. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай