logo

Никога не излизат от мода: Ако искате да сте винаги актуални, следвайте тези прости стъпки

Никога не излизат от мода: Ако искате да сте винаги актуални, следвайте тези прости стъпки

И първото нещо, което ви хваща окото, е цветът на дрехите

Няма гарантирани начини за повишаване на привлекателността в обществото, но има универсални методи, които значително ще вдигнат шансовете за постигане на тази цел. Освен това в случая не говорим за пари и напредък в кариерата, а за външни и поведенчески фактори, които по някакъв начин ще повлияят на естеството на общественото възприятие за вас.

Да намерите своя среда
Социалните връзки в наше време имат голямо значение. Не е чудно, че в бизнес средата се появи нов термин - работа в мрежа. Това означава създаване на нови полезни връзки и контакти, които ще помогнат за постигане на успех.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Ако говорим за задачите за увеличаване на привлекателността, фактът, че сте заобиколени от приятели и познати, ще има положително значение. Остава само да развиете уменията за ефективна комуникация с хора от различни видове. В крайна сметка, колкото по-разнообразен е кръгът на общуване, толкова повече възможности получава човек в центъра му.

Цветовата гама
Външността има огромно значение, независимо колко скептични са сравненията с външния свят.

И първото нещо, което ви хваща окото, е цветът на дрехите. Необходимо е да го изберете умело, като не забравяте фактора на уместност, индивидуален стил и вкусови предпочитания. Като цяло се препоръчва да се изоставят монотонните неутрални образи, които не различават човек. 

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

Контрастът и правилният избор на ярки цветове със сигурност ще привлекат вниманието на обществеността.

Страх
Това качество също може да бъде привлекателно, действайки на подсъзнателно ниво. Психолозите сравняват чувството на страх с процесите на възбуда, при които хората просто не могат да останат безразлични към обекта на възприятие.

Наличието на белези
Външната привлекателност е по-силна при тези, които имат „късмет“ да бъдат собственик на белег. Този недостатък привлича женския пол, въпреки че не си струва да разчитате на дългосрочни връзки само на този фактор.

Пиене на алкохол
Важно е да се подчертае веднага умереността на употребата на алкохол. И двете противоположни крайности от пълен отказ да се пие до алкохолизъм ще работят само в минус. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!