logo

Пухкавите жени да забравят за тези дрехи

Пухкавите жени да забравят за тези дрехи

Има как да скриете несъвършенствата по тялото си, казват модните експерти

Всяка жена винаги си мисли, че може да свали още някое килце, че може още малко да намали показанията на сантиметъра и т.н. Накратко казано – всяка дама има част от тялото си, която иска да подобри и/или да скрие.

Жените с ниско самочувствие да забравят за тези 4 палта СНИМКИ

Е, сега на помощ на по-пухкавите жени се притичат модните специалисти. Пред jenata.blitz.bg те разкриха какво не трябва да обличат по-пълните дами, ако не искат коремчетата им да са на показ.

„Ако смятате, че вашата фигура не ви позволява да имате модерен външен вид и проблемната зона, която искате по някакъв начин да прикриете, е областта на талията, то е важно да запомните кои стилове на облекло в този случай е по-добре да забравите“, казаха те.

Очевидно, ако не искате да фокусирате вниманието върху талията и корема си, тогава трябва да избягвате тесните силуети, особено в областта на корема.

Второ – дрехите, които „изрязват“ корема в най-широката му част, ще изглеждат зле. „Фигурата на всеки човек е различна, така че трябва да изберете кройка, която е подходяща за вас“, казват модните експерти.

Облеклото с големи размери също не е най-добрият вариант за по пухкавите дами. „Въпреки факта, че сега това, разбира се, е модна тенденция, не трябва да прекалявате с нея, особено ако задачата ви е да скриете проблемната област на талията. 

Вместо безформени дрехи, по-добре е да изберете широка риза. Благодарение на строгите вертикални линии, тя ще удължи пропорциите и ще помогне да се прикриете недостатъците на фигурата си“, казват модните специалисти.

„Освен това облекло в стил кимоно би било добро решение. Говорим за рокли, жилетки и връхни палта с колани“, допълват те.

По думите им трябва също така да избягвате тъкани, които са склонни да стават по-„изпъкнали“ на светлината. Те включват кадифе, пан кадифе и материали с добавка на вискоза. 

„Дрехите, изработени от такава тъкан, само ще подчертаят проблемните зони. И не забравяйте бельото – то не трябва да бъде прекалено впито в тялото ви иначе ще изглеждате ужасно – каквито и дрехи да облечете“, категорични са модите експерти. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Marina

Marina 04.12.2023 15:11

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox