Жените с ниско самочувствие да забравят за тези 4 палта СНИМКИ

Жените с ниско самочувствие да забравят за тези 4 палта СНИМКИ

Ако не искате да изглеждате и да се чувствате глупаво, то забравете за връхните дрехи от овча кожа, които са с тези модели

Когато носите акцент/аксесоар, който привлича вниманието, помислете дали можете да го „понесете“. Несигурните жени често се сблъскват с този проблем, когато купуват връхни дрехи. 

Избирайки палто или яке от овча кожа и вълна, които са подходящи за зимата, много жени забравят за факта, че и без друго тази тежка (във всички аспекти) връхна дреха може само да навреди на външния им вид. 

Преди обаче от jenata.blitz.bg говорихме и за други забранени модни тенденции, а именно, че има няколко чифта зимни обувки не трябва да носят пълничките дами, както и какви дрехи съсипват жените и им слагат печат „провинциалистка“.

Затова сега от jenata.blitz.bg направихме списък с четири палта и якета, в които плахо момиче, което няма никакво самочувствие, може да изглежда глупаво.

Ето кои са четирите якета и палта, които жените с ниско самочувствие на трябва да носят:

№ 1: Модерните „пилотски“ палта


На несигурните жени понякога им е трудно да се справят с модерните неща, защото се нуждаят от специален подход. Не е достатъчно да си купите палто от овча кожа, важното е да изберете правилния модел за вас. Също така трябва да го съчетаете с останалите дрехи от гардероба си.

Нека признаем, че модерните напоследък „пилотски“ палта не са подходящ избор за всяка жена. Те изглеждат не на място с остарял модел обувки или в комбинация с черни прави панталони, създадени да „не се открояват“. 

Ето защо, ако чувствате, че модерните неща не са за вас, не се „поддавайте на изкушението“. Това може само да навредите. Изберете познати класически стилове, в които ще ви е удобно.

№ 2: С голяма кожена/пухена яка


Моделите с богата кожена/пухена яка са предназначени да демонстрират статуса на жената, която го носи, защото у нас естествената козината се счита за индикатор за богатство. 

Но трябва да признаете, ако една жена не палтото с голяма яка с гордо вдигната глава, има разминаване, сякаш „нещото“ съществува отделно от нея. 

В този случай е по-добре да се насочите към яке или палто, което няма толкова видим и обемист детайл като голямата кожена/пухена яка. Още по-добре, просто се научете да носите голямата яка с козина с достойнство (без значение дали козината е изкуствена или естествена).

№ 3: Дълги модели


Сигурни сме, че сте забелязали, че жени, които не са много самоуверени, ходят с наведена глава. Така те показват, че не искат прекомерно внимание към себе си. 

Така че, ако облечете палто от овча кожа с midi дължина или още по-дълго, то всички погледи ще бъдат насочени към вас, а ефектът от срамежливо наведената ви надолу глава ще бъде още по-видим и допълнително ще изгубите и малкото си самочувствие.

За плахи момичета по-късите модели якета и палта ще бъдат най-добрият избор.

№ 4: Мода не според възрастта


Преди да разкрием какъв е проблемът тук, то от jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време назовахме кои са четирите глупави правила, които зрелите жени трябва да забравят.

И така – всяка жена изглежда глупава в дрехи, които я състаряват. Или по-зле, ако се облича в парцалки, които не подхождат на годините й.

Кожените модели, които имат тъмнокафяв оттенък или модел с колан, който се връзва на възел на кръста, могат да изиграят лоша шега на жена, която и без друго не е много уверена в себе си или се срамува от ЕГН-то си. 

Обърнете внимание на по-модерните стилове или поне тези, които са по-подходящи за годините ви. Ако пък не намерите своето палто или яке, изработено от овча кожа, то заложете на такива, направени от плат.

Важно!
Когато избирате дрехи, трябва да вземете предвид не само вашите желания и пропорциите на тялото си, но и вътрешното ви състояние. В крайна сметка никога няма да се почувствате комфортно „не в своите“ неща. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

futurehealth

futurehealth 17.02.2020 18:20

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

жгжогж

жгжогж 04.09.2021 10:47

Изобщо, ако сте с ниско самочувствие по някаква причина, изобщо не излизайте на улицата, или ходете с ватенка, нищо не зслужавате друго. Според писанията на модната редакторка

ожиажожа

ожиажожа 22.09.2022 8:38

Пълни глупости , изобщо не влизайте в този сайт.

Ирис

Ирис 22.09.2022 12:43

По голяма глупост не бях чела скоро , в Бг е от изключително значение как си облечен !!! Не е важно какво лайно си от вътре и колко си мързелив ,важното е да си в крак с "модата " ,разочарована съм...

Мелания

Мелания 30.09.2022 10:20

По-тъпа статия не бях чела.Който я е писал,никога повече не трябва да се занимава с писане,особено за мода........

Барбарелла

Барбарелла 05.12.2023 16:10

Харесвам всички палта на тези снимки! И какво значение има ниското самочувствие тук? Не виждам връзка.