logo

Тези 5 аксесоара ви карат да изглеждате като селянка

Тези 5 аксесоара ви карат да изглеждате като селянка

Според експертите те са проява на изключително лош вкус

Светът на модата се променя изключително бързо. Изглежда трудно да проследим абсолютно всички модни тенденции и налагащи се трендове.

4 дрехи, които всяка жена задължително трябва да има!

Има някои неща, които си мислим, че ни карат да изглеждаме модерни, но всъщност правят точно обратното - карат ни да приличаме на евтини и провинциални момичета.

Време е да ги оставите настрана и да забравите за тях, за да не направите обратния ефект - вместо атрактивни, да сте повод за подигравки.

Д-р Калоева: Не носете мокри бански, опасно е!

Чокър

Тенденцията с тях се завърна през 2016 година. Тогава всички ходеха с тях Бела Хадид, Емили Ратайковски и т.н. Сега обаче аксесоарът е страшен  анти-тренд.

Лента за глава

Имаме много силни аргументи против лентите за коса. Първо - те не са за всеки. Хората с ясно изразени скули могат да ги носят. В противен случай лицето изглежда по-широко. Аксесоарът освен това изглежда детски или сватбено, ако има бижута.

Ръкавици без пръсти

Спомняте си времената, в които целогодишно се носеха ръкавици без пръсти. В момента единственото модно и близко до това е боди или топ с ръкави, които се превръщат в ръкавици.

Много евтини бижута

Тук не мислим, че дори е нужно да се аргументираме.

Фиби с цветя

Трябва да сте изключително внимателни с фибите за глава. Всичко, което носите, трябва да подчертава цвета на очите, да освежава кожата, визуално да увеличава или намалява определени части на лицето.

В противен случай е по-добре да не използвате аксесоара. Един от елементите, които "унищожават" външния ни вид са фибите с цветя, особено с големи листенца, направени сякаш от хартия.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

виц

виц 28.07.2022 18:59

На една опашка на пазара двама мъже си говорят колко по добри били селянките от гражданките в леглото. Пред тях имало една жена която чула разговора и се обърнала към тях с думите. Не ме гледайте че съм капелата и аз съм от селата.

ne go razbrah

ne go razbrah 29.07.2022 0:33

starshi

винкело

винкело 29.07.2022 2:16

Столичанките в повече са по-зле и от селянки, и от софиянки, че дори от столични мангалки.

Didi

Didi 30.07.2022 2:16

Селянки??? та какво му има на селянките .Ти виждала ли си селянка наистина.И всичко е до вкус кой както иска така ще се накичи....проста маса сме ей....

Стойчо

Стойчо 06.08.2022 16:56

Простотии..иииии!