logo

Тези 5 неща са тайното оръжие на всяка самоуверена и успешна дама

Тези 5 неща са тайното оръжие на всяка самоуверена и успешна дама

В тоалетите на такива "пантери" могат да бъдат открити повтарящи се елементи, които подчертават женствеността и красотата им

Всяка жена е уникална, но има някои общи черти, които обединяват успешните и самоуверени дами. На първо място, разбира се, са високото самочувствие  и акцентът върху достойнствата.

Дори в тоалетите на такива "пантери" могат да бъдат открити едни и същи неща, които подчертават женствеността и красотата им.

Да изглеждаш самоуверено и с лекота да привличаш всички погледи към себе си е много лесно. Трябва само по-често да залагаш на вещите, с които успешните дами боравят. 

Затова и днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием кои неща присъстват в гардероба на всяка стилна и уверена жена.  

Обувки на висок ток 

Всички знаят, че обувката на висок ток прави всяка фигура по-стройна, удължава краката и придава на жената известна крехкост и нестабилност. Въпреки това, не всички дами се възползват от това! А това е огромна грешка! 

Край на драмата! Мъжете най-сетне признаха кой цвят женско бельо ги подлудява

Жените с високо самочувствие винаги използва това, от което само ще спечели точки в очите на силния пол. Всеки ежедневен образ, съчетан с високи токчета, ще изглежда още по-впечатляващо. А самоуверените момичета обичат да бъдат шик! 

Скъпи аксесоари 

Обичате себе си? Обичайте и скъпите аксесоари! Тези вещи, както нищо друго, подчертават успеха и статута на притежателя си. По-добре е да имате по-малко, но да са качествени и скъпи! 

В днешно време не е трудно да се сдобиете с прилична вещ срещу сравнително малко пари. Италианска кожена чанта, испански или скандинавски дизайнерски бижута, слънчеви очила от добри производители, ръкавици, шалове...

Твърде горещо: Латекс и пошлост, тези звезди събраха погледите СНИМКИ

По-добре е да изгубите пари и време в търсене на луксозни вещи, включително ръчно изработени предмети, отколкото да имате стотици евтини неща от магазина за дрънкулки.

Рокли и поли

Всяка красавица има в гардероба си рокли и поли, защото те разкриват истинската й женственост и изтъкват по най-добрия начин достойнствата, които притежава.

Най-важното тук е да изберете правилния модел, така че плюсовете на фигурата да излязат на първо място, а минусите да бъдат прикрити.

Жените с големи гърди трябва да изхвърлят това от гардероба си СНИМКИ

Моделите, които са подходящи за почти всеки тип фигура, са: пола плисе с дължина малко под коляното и пола молив.

Идеалният панталон или дънки

Самочувствието до голяма степен се постига чрез увереността във външния вид. Потърсете панталони и дънки, които стоят перфектно на фигурата ви. Стегнат корем, заоблено дупе, стройни крака - това е резултатът от правилно подбраните панталони.

Падна модна мистерия от 90-те години СНИМКИ

Неслучайно панталоните с висока и paper bag талия в момента се радват на изключително голяма популярност. Те скриват всяко коремче и визуално удължават краката.

Модерно палто 

Актуалното палто е флагманът на модата! Една жена с високо самочувствие знае, че модерната топла връхна дреха (палто или тренчкот) говори за нейния вкус, статус и осведоменост за последните тенденции.

Меган Маркъл е влюбена в тази дреха и определено има защо! СНИМКИ

Класиката е вечна, но палто от категорията must have е попадение точно в десетката! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай