logo

Най-актуалните и модни цветове за пролет/лято 2021 ще са... СНИМКИ

Най-актуалните и модни цветове за пролет/лято 2021 ще са... СНИМКИ

Уникална цветова схема ще бъде на власт през следващите топли месеци

Седмицата на модата е в разгара си в Милано. Редица модни марки показват своето виждане за тенденциите за предстоящия пролетно-летен сезон през 2021 година. 

От модните дефилета стана ясно какви цветове ще властват в тенденция през пролетта и лятото на 2021 година. От jenata.blitz.bg държим да припомним, че цвета на дрехата, на която всеки от нас залага, разкрива много за това в какво настроение е.

Каквото и да си говорим, то е факт, че цветовете играят изключително важна роля в живота ни, а понякога дори могат да привличат пари към нас.

Според световно известните модни марки цветовете, които ще властват през пролет/лято 2021 ще бъдат наистина невероятни и приятни за окото.

Основният цвят Jacquemus е подчертал бежовата гама с нежен розов тон. На подиума моделите показаха разнообразие от рокли, якета и шорти. 

Модните експерти отбелязват, че въпреки че марката се стреми да покаже необичайни детайли (както при чантата le Chiquito), като цяло колекцията изглежда много хармонична и съвсем реална за градските условия. 

Забравете за тези 5 неща – съсипват визията СНИМКИ

Приятно е и разнообразието от дължини: макси и средна дължина до коляното.

5 летни модни тенденции, които издават провинциалистката СНИМКИ

Цветовата тенденция през 2021 г. ще бъде подвластна и на бялото и черното. Трябва да се отбележи, че черното на Jacquemus не е в наситен нюанс, а по-приглушен, с примес на сиво и индиго.

Бялото също има по-естествен нюанс: слонова кост, млечно, но не искрящо бяло. 

Като цяло можем да кажем, че основните нюанси на колекцията са естествени цветове, които се срещат в природата. В комбинация с добри материи и интересна кройка, това създава перфектния микс за града и свободното време. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай