Тези дрехи съсипват всяка фигура, веднага ги изхвърлете!

Тези дрехи съсипват всяка фигура, веднага ги изхвърлете!

Те са се настанили упорито гардероба, но определено нямат място в него, колкото и да са модерни

Стилният външен вид има двама големи врагове, които могат да го съсипят - кройката и дължината на дрехата. Именно тази двойка определя пропорциите.

С други думи, благодарение на правилната кройка и дължина може да изглеждате като идеално сложен човек или, обратно, като човек с несъвършенства във фигурата.

Има дрехи, които както и да ги стилизирате и колкото и да са актуални, са в състояние да съсипят и най-перфектното тяло, предупреждават експертите.

Те са се настанили упорито женския гардероб, но определено нямат място в него, колкото и да са модерни! 

7 модни грешки, които ни състаряват ужасно

Ето кои неща трябва да избягвате, защото винаги нарушават пропорциите на женската фигура. 

Дълга права пола

Тази пола не отива на нито една жена и подчертава всички несъвършенства на краката, колкото и безупречни да са те! В такъв модел те изглеждат по-дебели, бедрата - по-широки, а талията изчезва незнайно къде. 

Каквото и да носите с пола, наподобяваща правоъгълник, винаги ще изглежда, че сте поне с един номер отгоре. И няма да може да спасите положението нито с цвета, нито с материята, от която е направена. 

С какво да я замените ли? Всяка една права пола ще свърши работа. Заложете на по-стеснен силует с високата талия и се уверете, че артикулът завършва точно до средата на коляното. Тогава краката ви ще изглеждат перфектно.

Дълга овърсайз риза

Много дами я обичат и умишлено я търсят в мъжките отдели. Но тъй като моделът е предназначен за господата, върху жените изглежда като торба. 

Единственият момент, в който фигурата изглежда перфектно в твърде широка и дълга риза, е когато я облечете на голо и се разхождате боси из апартамента. Само в този случай тя подчертава стройността и съблазнителността на фигурата. 

Никога не допускайте тези 5 модни грешки – ще изглеждате ужасно!

Най-добре е да избирате ризи с един размер по-големи от вашия и да избягвате твърде дълги модели, които ще създадат ненужен обем и ще нарушат пропорциите.

Топ, който завършва на сантиметър от талията

Колкото и идеално да изглежда коремът ви, тази едносантиметрова ивица голо тяло разваля красотата на фигурата ви.

Топове, тениски, суичъри, които не стигат до колана на дънките или панталона или завършват точно до него не подхождат на никоя жена. Изглежда все едно, че сте "израснали" от това нещо и то е твърде малко за вас.

Ако искате да носите по-къси дрехи, обърнете внимание на топовете с дължина до ребрата, добавете стилно бельо и покажете корема си в целия му блясък.

Панталон с дължина 7/8

Това е опасна дължина и неслучайно много хора не я харесват.

За такива панталони е много трудно да се избере обувка.С маратонки кракът ще е много гол,  височината на ботушите може да не е достатъчна, за да достигне ръба на крачола и в крайна сметка ще имате непривлекателна празнина от няколко сантиметра.

Същото ще се случи и с високите ботуши, щом седнете.

Жените с голям бюст непрекъснато допускат тези модни грешки, които ги правят по-дебели СНИМКИ

По-добре е да заложите на дълг панталон, който никога няма да излязат от мода. Освен това може да го носите както в офиса, така и на среща с приятели. 

Тънка жилетка макси дължина

Има два проблема с този артикул - неговата дебелина и дължина. Обикновено се прави от тънък и гладък материал и тъй като се носи като връхна дреха, изглежда много по-тънък от блузата или полото под него. 

Тази жилетка нарушава правилата за многослойност и прецаква всички пропорции. Освен това, дори ако е изплетена от много скъпа вълна, в подобна комбинация ще изглежда сякаш е направена от най-евтиния материал.

Обичате дълги жилетки - носете ги. Но нека бъдат направени с помощта на техниката жакард. Така всички пропорции ще си останат на мястото. 

Широк панталон с ластик

Еластичната талия на широките панталони създава гънки, които добавят широчина и небрежност към визията. В такъв модел няма как да мечтаете за талия и красива линия на бедрата!

9 грешки в облеклото, които ви състаряват

Колкото и слабо и високо да е едно момиче, визуално ще изглежда по-ниско. Има и още един проблем с тези панталони и това е дължината. Единствената правилна дължина за този стил е до пода.

Ако харесвате панталоните с широки крачоли, носете модели, които падат свободно и имат колан. 

Боти тип Челси  

Взехме назаем тези боти от мъжкия гардероб, затова са известни и като мъжки боти. 

И наистина, на крака на младежите те изглеждат стилно, докато при жените най-често го обезобразяват. Обувката завършва точно на глезена, най-тясната част на крака, което е катастрофа за обема на прасците и стъпалата.  

Ако толкова не може да живеете без тези боти, просто ги носете като мъжете - с дълги панталони, така че горната част на обувката да бъде изцяло под крачола. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай