logo

Жените с голям бюст непрекъснато допускат тези модни грешки, които ги правят по-дебели СНИМКИ

Жените с голям бюст непрекъснато допускат тези модни грешки, които ги правят по-дебели СНИМКИ

Гърдите не трябва да излизат или да се смачкват в дрехите, защото това не изглежда нито изискано, нито стилно, казва стилистката Клеми Фийлдсенд

Гърдите ви докосват брадичката или пък напъват да излязат през ризата? Ако отговорът е "Да", значи Господ ви е надарил с голям бюст, но, за съжаление, не умеете да се обличате и всеки път извършвате огромни модни престъпления, пише The Sun.

Ако сте били благословени с големи гърди, определено трябва да парадирате с тях, но трябва да го правите с вкус.

Бюстът ви не трябва да излиза или да се смачква в дрехите, защото това не изглежда нито изискано, нито стилно, казва стилистката Клеми Фийлдсенд. И изброява основните грешки, които забелязва, че дамите с големи гърди допускат. 

Експерт: Това са най-големите модни грешки, които превръщат жените в лелки

Като най-голям моден гаф експертката посочва, че много дами с голям бюст си купуват прекалено тесни ризи. Поради тази причина материята се издува, копчетата в областта на гърдите се разминават при движение и между тях постоянно зеят дупки.

"Тези празнини може и да изглеждат секси, когато застанете пред огледалото, но когато седнете, дупката се зейва и излага на показ не само деколтето, но и корема ви", отбелязва стилистката. 

По думите на Фийлдсенд, тази грешка визуално добавя допълнителни сантиметри към талията и прави горната част по-масивна.

10 модни грешки, заради които изглеждаме зле СНИМКИ

Тя също така препоръчва на едрогърдите дами да не носят топове тип корсет, въпреки огромната им популярност. 

Фийлдсенд казва още, че за жените с пищни форми не са подходящи тоалети от плътни материи, в които няма еластан, тъй като не осигуряват подходяща опора и моделират неправилна форма на гърдите.

Стилистката добавя, че тренировъчните потници с изрязан гръб и големи разрези отстрани и подобни рокли също не са добър избор за жени с големи гърди.

5 модни грешки, които състаряват жени и ги превръщат в зле изглеждащи лелки

С тях те само ще развалят фигурата си и ще изглежда нелепо.

Освен това въпросните модели не могат да се носят със сутиен. /jenata.blitz.bg

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!