Топ 6 неща, които е добре да имате в дамската си чанта

Топ 6 неща, които е добре да имате в дамската си чанта

Този списък ще ви помогне да сте подготвени за всяка ситуация

Няма как да не сте чували предположенията на много мъже, че женските чанти са направо бездънни, а в тях човек може да открие абсолютно всичко. 

Наръчник: Изберете перфектния стил според фигурата си

Понякога това твърдение изглежда напълно вярно и в един толкова малък на пръв поглед аксесоар, може да бъдат поставени наистина много неща, които са необходими в ежедневието. 

В следващите редове ще ви покажем списък с топ 6 неща, които е добре да присъстват във всяка една дамска чанта. Така притежателката й ще е готова за всяка екстремна ситуация. 

Честно казано, докато четохме списъка на 5-Minute Crafts осъзнахме, че в нашите присъстват всички тези неща и спокойно може да кажем, че сме олицетворение на истинска жена, а вие?

Мокри кърпички

По всяко време може да се изцапате, а с помощта на мокри кърпички може да почистите не само ръцете си, но и дреха, ако се накапете, обувка, ако стъпите в кална локва и т.н. 

Закуска

Винаги във всяка чанта е добре да има нещо малко за хапване като протеиново барче или ядки, с което да залъжете глада, ако ви свари неподготвени някъде. 

Пила за нокти

Вече сме ви обяснявали, че едно от най-важните неща в една жена, е маникюрът й и именно това колко е поддържан може да издаде дали тя е мърла. Именно заради това, без значение какви нокти имате - къси или дълги, е добре винаги да имате пила. Никой не е застрахован от чупенето им, а така лесно и бързо ще го сложите в ред.

Продукти за женска хигиена

Едва ли на тази планета има жена, която абсолютно никога не е била изненадвана от менструацията си - подранила, закъсняла, неочаквана. Добре е в чантата си винаги да имате пособие, с което да преодолеете проблема или да помогнете на приятелка. 

Резервни чорапи/чорапогащник

Това по-скоро важи, ако използвате прекалено фини материи, които лесно могат да се увредят. Чорапогащникът е нещо, което може да се скъса в най-неподходящия момент и да съсипе цялата ви визия. Винаги се застраховайте.

Пари в брой

Дигитализацията е вече почти цялостна, но все още има много места, на които не можете да платите за паркинг или кафе с карта или телефон. Добре е да имате дребни пари в брой в себе си, за да се застраховате и да сте спокойни при всяка ситуация / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Моето име

Моето име 25.03.2023 16:51

Лютив спрей и тийзър.