Този цвят риза е истински моден хит

Този цвят риза е истински моден хит

Тя дължи популярността си на officewearcore и пижамения стил

Когато мислим каква модерна риза да си купим, в ума ни веднага изникват ярко оцветените артикули. 2023 обаче е година на изненади. А най-модерната е до болка позната ни синя риза!

Тя дължи популярността си на officewearcore и пижамения стил. Синята риза се вписва точно в двете модни тенденции.

Най-важното тук е да изберете правилния модел.

5 поли, които ще съсипят всяка визия, никога не ги носете!

Първо, имате нужда от плътна материя, което означава, че ще трябва да се откажете от сатена. И второ - забравете за вталените модели! Да, те отново набират популярност, но в този случай ще са неподходящи. Все пак ще трябва да носите ризата както самостоятелно, така и като втори слой.

И е по-добре да не експериментирате с кройката. Нека всичко е в рамките на класическия стил: дълги ръкави, свободна кройка, остра яка.

За нищо на света не обличайте тези 5 дрехи тази есен: Ще станете за резил!

Питате се: наистина ли модерната риза е толкова скучна? Изобщо не е!

Един принт под формата на тънка ивица ще ви помогне да добавите акцент във визията си. И не се страхувайте да изберете контрастен модел.

По-добре е обаче да избягвате големите цветя, реалистичните изображения и малките точки - те ще направят горната част да изглежда евтина.

Това са най-модерните връхни дрехи тази есен

Не забравяйте, че стилизацията също е важна. Например, в една тъмна визия светлата риза се превръща в основен акцент. А ако изберете нюанси, близки до синьото, например мента или тюркоаз, ще получите необичаен total look с плавен градиент.

Най-трудният цвят за комбиниране е бежовият. Ориентирайте се към палитрите пясък и кафе без жълти нюанси. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Kess

Kess 30.11.2023 13:14

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro