logo

Вечно модерни: 5 аксесоара, за които си струва да платите малко повече, но няма да съжалявате

Вечно модерни: 5 аксесоара, за които си струва да платите малко повече, но няма да съжалявате

Да, може да дадете доста пари за тях, но пък после ще ги използвате с години, категорични са модните експерти

Българинът го е казал – „По дрехите посрещат, по ума изпращат”. Наблюдателен е народът ни. Тази пословица е била значима още преди стотици години, но важи и днес.

Няма как да отречем, че добрия външен вид (не говорим за физическите характеристики на човека) е изключително важен. Това е нашата визитна картичка.

Но как да се обличаме добре така, че хем да ни е удобно, хем да изглеждаме неотразими, хем да не пръскаме луди пари? Е, това понякога може и да е трудно начинание, но не се отчайвайте.

Наскоро от jenata.blitz.bg споделихме кои са вечно модерните дрехи, които може да носите с години, защото ще са винаги актуални.

Сега обаче от jenata.blitz.bg се допитахме до модни специалисти, които дадоха още безценни съвети за това как да изглеждаме добре.

„Не е необходимо постоянно да пръскате луди пари за дрехи и аксесоари. Ако купите правилните неща ще може с години да ги употребявате и носите“, категорични са те.

„Освен това, ако веднъж дадете малко повечко пари за нещо качествено, то след време няма да се налага да го сменяте, а ще може да му се радвате дълги години“, допълват модните специалисти.

Именно заради това те изброиха пет аксесоара, които ще бъдат вечно актуални и за които си струва да дадете малко повече от джоба си.

На първо място модните специалисти класираха чантата от естествена кожа. „Тя е истинска инвестиция в бъдещето. Такава чанта ще запази визията си за дълго време и може да се носи в продължение на много години“, поясниха експертите.

Чантите, които ще са хит през цялата година СНИМКИ

Също така си струва да си купите скъп и качествен кожен портфейл. Предпочитание трябва да се даде на просторни модели с достатъчен брой отделения: за пари, карти, визитни картички и дребни неща.

„Не пестете пари и за шалове. Те трябва да са с добро качество, без нелепи шарки и стърчащи нишки тип реснички“, казват модните соециалисти.

Те съветват да закупите и един класически черен колан, който може да се използва в различни комбинации.

Друг важен детайл са слънчевите очила. „Евтините очила обикновено нямат UV филтри, а това може да се окаже фатално за зрението ни“ предупреждават модните експерти. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай