logo

Жените с наднормено тегло да забравят за тези 5 чифта зимни обувки СНИМКИ

Жените с наднормено тегло да забравят за тези 5 чифта зимни обувки СНИМКИ

Те не само, че ще направят така, че да изглеждат зле, но може и да са опасни за здравето им

Днес пухкавите момичетата успешно завладяха модния подиум и страниците на модните списания. Въпреки това, за да изглеждат добре, те трябва да вземат предвид някои характеристики на фигурата си. 

И това се отнася не само за дрехите, но и за обувките, които избират да носят. 

За по-голяма яснота от jenata.blitz.bg сме съставили списък от 5 чифта зимни обувки, с които пълните момичета трябва да бъдат много внимателни! Не че нещо, но те може да се окажат опасни за здравето им.

4 глупави правила, които зрелите жени трябва да забравят СНИМКИ

Преди да ви разкрием кои са тези обувки, за които жените с наднормено тегло е по-добре да забравят, трябва да припомним, че нещо невероятно може да се случи с обувките ви, ако сложите картоф в тях.

Освен това преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас ужасната история на блондинката Джема, която си купи нови и тесни обувки, но едва не загуби краката си.

За да не се налага и вие да си патите заради неправилни обувки трябва да избягвате определени модели.

Ето кои са петте чифта зимни обувки, които жените с наднормено тегло е по-добре да не носят:

№ 1: Ботуши с грешна височина
Най-често срещаният вариант за зимни обувки са ботушите. Въпреки това, в тяхното основно предимство се крие основната опасност за краката на пухкавите жениени. Неправилно избраната височина на ботушите - например до средата на прасеца - само ще подчертае обема им. Да, и в комплект с рокля или пола, MIDI дължината може да „разкрои фигурата“ на две части. Ето защо от jenata.blitz.bg бихме ви посъветвали да изберете ботуши, които стигат малко под коляното.

№ 2: Ugg ботуши/боти и луноходки
С тези обувки трябва да се подхожда с повишено внимание не само от страна на пълните момичета, но и от слабичките. И тук отново става въпрос за пропорциите. Уги ботите и луноходките не само че увеличат размера на краката, но и ще направят фигурата ви по-обемиста. По-добре е да изберете кожени или велурени ботуши, които ще изглеждат по-елегантно и визуално удължават краката ви.

№ 3: Ботуши и обувки с токове
Несъмнено обувките на висок ток трябва да са в гардероба на пълното момиче, защото това помага да се разтегне фигурата й и да я направи по-стройна. Въпреки това прекалено дългия крачол на ботушите и въз тънките им токчета може да създадат точно обратния ефект.

Съгласете се, че пълен силует, завършващ с тънки токчета, изглежда малко странно. Освен това се създава допълнително натоварване на краката, а в края на деня краката, както се казва, просто отичат. Така че в този случай обувките със стабилен ток със средна височина ще бъдат отличен вариант.

№ 4: Обувки с плоска подметка
С избора на обувки с плоска подметка също трябва да сте изключително внимателни, ако имате наднормено тегло. Основното нещо е да не разстроите пропорциите на фигурат си, но не и за сметка на комфорта ви. По-добре заложете на ботуши с дебела подметка. Така вие добавяте растеж и визуално разтягате силует си. В допълнение, днес този модел обувки са на върха на популярността си.

Внимавайте, защото абсолютно плоските обувки с тънка подметка ще съсредоточат погледите въху обемистата ви фигура и ще изглеждате непропорционални.

№ 5: Крещящи обувки
Щедро декорираните обувки могат да привлекат нежелано внимание към краката ви. Това включва обувки, украсени с кристали, нитове, в ярък цвят и т.н. Ако обаче краката не са най-привлекателната част от тялото ви и от която си струва да отклоните вниманието, изберете обувки в неутрални нюанси. По-добре е акцентът във визията ви да е в дрехите или аксесоарите ви, но не и в обувките. Така демонстрирате своя стил и се фокусирате върху областите, от които се гордеете. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай