logo

4 неща, които издават недодяланата жена

4 неща, които издават недодяланата жена

На пръв поглед те са малки, но говорят много за дамата

Гримът и скъпите дрехи изобщо не са гарант за перфектния образ на дадена жена. Ако жената не се грижи добре за себе си, то знайте, че малки, но много очевидни подробности ще я издадат. 

Така например преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са четирите признака, които издават, че една жена се е превърнала в досадна лелка. Освен това станаха ясни и други четири причини, заради които дамите се превръщат в зле изглеждащи старици.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за други четири неща, които издават, че една жена е недодялана и изобщо не обръща внимание на външния си вид.

Ето и четирите неща, които издават недодяланата жена:

Цъфтящи краища на косата
Краищата на косата трябва да се подрязват от време на време, за да се предотврати „цъфтежа“ им. Ако забравите да направите това, първо – растежът на косата ще се забави значително, и второ – косата ще изглежда неподредена и грозна.

8 неща, които превръщат всяка жена в стара лелка, а мъжете в чичковци

Обрасли вежди
Обрасли вежди, които никога не са били оформени от козметик, могат да съсипят дори сложния грим и цялостния прекрасен външен вид на всяка жена. Доверете се на специалист, които ще ви помогне да коригирате формата на веждите си (според формата на лицето ви), ако вие самите не можете да се справите с тази задача.

С възрастта дебелеем заради тези 6 причини

Стар маникюр
Абсолютната липса на маникюр е много по-добра опция от неподдържан и израснал маникюр с изпочупени нокти и надран лак. Обраслият маникюр изглежда зле и подчертава и най-малките несъвършенства на ръцете на всяка жена. Ако нямате финансовата възможност да посетите маникюристка, то по-добре е да отрежете сами ноктите си много късо и да ги лакирайте с прозрачен лак: така ще изглеждат спретнати.

5 зимни неща, които превръщат всяка жена в занемарена лелка СНИМКИ

Напукани устни
Ако не обръщате достатъчно внимание на устните си, то рискувате в крайна сметка те да започнат да се напукват, а после кървят и обелят. В този вид устните на всяка жена ще изглеждат непривлекателни и няма да има мъж, който да пожелае да ги целуне. Не забравяйте да използвате балсам за устни, да подхранвате и овлажнявате устните си и да правите нежен скраб от време на време. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!