logo

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Може би някой ще ги нарече дори безразлични, но това далече не е цялата истина за тях

Не всички жени се характеризират с непредсказуемостта и прекомерната емоционалност, които са присъщи на нежния пол. И сред дамите винаги има балансирани характери като тези, които обичат спокойствие и предпазливост. 

Тези лица не се отличават с ексцентричност и несериозни постъпки. Може би някой ще нарече такива жени скучни, но те също имат много положителни качества. 

И така, въз основа на това се оказа, че има четири женски имена, чиито представителки често пъти се смятат за скучни.

Ето кои са четирите женски имен до чийто представителки ще заспите от скука:

Агнес
Това женско име се превежда като „овца”, така че не е изненадващо, че за мнозина то се свързва с послушание и смирение. Има известна истина, тъй като това име „дарява“ жената, която го носи, с определени черти на характера й.

Агнес е простодушна и честна. Тя не понася и най-малката лъжа и измяна, предпочита горчивата истина. Такава жена би могла да стане добър лидер, тъй като е умна и справедлива. За тази роля обаче й липсва гъвкавост и находчивост, защото Агнес често се държи твърде директно.

Жените с тези имена са истински красавици, пленяват всеки

Собственичката на това име не обича изненадите, свикнала е да следва предварително изготвен план за всичко. Агнес е изключително прагматична и благоразумна в своите действия. Тя обмисля и внимателно претегля всяко свое решение.

Ако нещо се обърка тя ще бъде истински разстроена, защото не е свикнала да се приспособява към новите обстоятелства. Много приятели на Агнес я смятат за малко скучна личност, но винаги се доверяват на нейното мнение по много въпроси.

Ирина
„Мир“ - така се превежда това име, което надарява носителката му с качества като независимост и надеждност. Жените, които се казват Ирина, се отличават по зрялост, която е присъща на по-възрастните дами. Този жена често изненадва другите с правилните си действия.

От jenata.blitz.bg държим да уточним, че Ирина попадна и в друга класация за имена.

Собственичката на това име е надежден и сериозен човек. Понякога поради прекалената си разсъдливост Ирина изглежда твърде скучна и праволинейна, но никога няма да се окаже в съмнителна или глупава ситуация.

Жена с това име винаги се държи с достойнство - тя не прави скандали и държи чувствата си под контрол, не позволява на емоциите си да се реят просто ей така. Случва се в характера на Ирина да липсват веселие и известно лекомислие, защото тя винаги се опитва да контролира себе си.

Ирина знае как да е трезва и практична личност, но понякога изглежда твърде скучна.

Галина
Жената с име Галина се характеризира с балансиран и практичен характер. Името се превежда като „спокоен“ и „ведър“ като дарява собственичката си със съответните качества.

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Галина предпочита да получава каквото си е наумила. Тези жени се отличават с известна предпазливост. Често действат твърде грубо и упорито, понякога дори може да използва хората, които са около нея. Роднините на Галина обаче винаги могат да разчитат на нея.

Жена с това име живее ръководена не от чувствата си, а от логиката и затова често умишлено се омъжва за богат мъж.

Галина е внимателна и педантична, затова често постига големи успехи в точните науки, например става учител или анализатор.

Нина
Преведено като „привързано“ това име съобщава за спокойното разположение на своята притежателка. Всъщност жена на име Нина никога не гради въздушни кули, а предпочита да стои здраво стъпила на земята. Това е сдържан човек, който не търси проява на бурни чувства или пък си позволява полет на въображение. Обикновено Нина избира професия, която гарантира нейната независимост, затова често се оказва на ръководни позиции.

Женските имена, които са обречени на бедност

Собственичката на това име трудно се доверява на други хора, тя се отличава с тесен кръг от познати и приятели. Аутсайдерката Нина не обича екстравагантността или оригиналността, тъй като самата тя е консервативна личност.

Нина упорито се стреми да се омъжи, защото е сигурна, че бракът и семейството са много важни за всяка жена. След това тя определено ще има деца и ще ги отглежда в честност и послушание.

Представителите на такива имена имат предпазливо и спокойно разположение на духа. Те правилно организират семейния живот и остават лоялни към любимите си цял живот. Ето защо по-силният пол често предпочита такива жени пред по-несериозните личности. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 10.02.2020 23:17

красавици

Бай Ху

Бай Ху 13.04.2021 9:28

ГРАД КОЗЛОДУЙ да лспаш моя хуй.