logo

4 зодии ги чака голяма любовна промяна през февруари

4 зодии ги чака голяма любовна промяна през февруари

Това твърди астроложка, според която този Свети Валентин ще е съдбовен

През февруари ще се случат няколко грандиозни астрологични събития. На 14 февруари ще има съвпад на планетите на страстта Марс и Венера, а на 16 февруари ще има пълнолуние в Лъв (знак на любов и флирт). 

Тези зодии ще са късметлиите на 2022 година

Жадуващи за промени в точно този любовен аспект са мнозина и именно сега ще се вземат много важни решения - да се омъжите ли, да се разведете ли или пък просто ще срещнете нова и голяма любов. 

Финансови проблеми ще мъчат 4 зодии през 2022 г.

Какво ви чака вас и дали сте сред тези зодии? На тези въпроси отговаря астроложка, която е категорична, че точно четири знака ще попаднат под най-силно влияние на съвпада на вече споменатите планети. 

Сватба чака 5 зодии през 2022 година


Водолей

На 16 февруари Водолеите ще имат истинско пълнолуние в сектора на връзките, брака и партньорството. Вероятно ще разберете какво точно ви свързва със съпруга ви и какъв човек е всъщност той. Пълнолунието носи яснота, което означава, че може да получите предложение за брак или развод или да разберете каква половинка ви е необходима за щастлив и хармоничен живот. 

Планетите Марс и Венера ще се свържат във вашия сектор на пътуванията на дълги разстояния, миграция и самота. Вероятно може да отидете със съпруга си на красива почивка или ще има промени в отношенията ви заради ваше желание да бъдете сами.

Лъв

Именно в първите дни на февруари всички Лъвове ще усетят началото на нов етап в отношенията си. Буквално на новолуние - 1 февруари, може да имате нов партньор, или ще трябва да избирате между двама мъже/жени. 

Планетите Марс и Венера ще се свържат във вашия сектор здраве и работа, което означава, че отношенията с половинката ви, ако имате такава, ще се изяснят на фона на домашни задължения, работни моменти или във връзка с вашата нужда от грижи. 

Рак

Планетите на страстта Венера и Марс са в съвпад във вашия сектор на взаимоотношенията, което означава че ви предстои много ярка среща или бързо развитие на вече съществуваща връзка. 14  февруари ще е денят, в който може да получите предложение за брак или пък такова за развод. 

За раците, които не са обвързани, имаме страхотна новина - може да срещнете много атрактивен човек от противоположния пол, който ще ви помогне да преосмислите отношението към себе си. Случаят, когато благодарение на влюбването в друг човек, се влюбваш в себе си. 

Везни

На Свети Валентин планетите на страстта Венера и Марс са в съвпад във вашия сектор за запознанства. Обикновено този аспект носи флирт и бонбонено-букетен период, обаждания посред нощ и влюбване в духа на "Хубава жена". Едно е сигурно - няма да ви е скучно. Освен красива и ярка романтика, ви очаква океан от чувства и емоции, ревност и страст. 

Ако сте женени, тогава през февруари или ще отидете на пътуване или ще забременеете. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай