logo

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

Всички сме чували, че черното изкуство може да провали живота ни. Понякога най-мрачните ни желания, болката и липсата на духовно ръководство могат да превърнат магьосничеството от изкуството на мъдрите в черна магия. Разбира се, това се отнася само за малка част от хората по света, защото повечето използват магията за духовната си еволюция, да разширят съзнанието си и дори за общото благо.

Магията се използва както за добри, така и за лоши цели. Как обаче да разберем, че сме станали жертва на черна магия?

Странни главоболия, злополуки, кавги, закъснения, слабост, гняв и постоянното мъчително чувство, че нещо не е наред. Негативната енергия може да създаде поредица от неуспешни условия и да изчерпи енергията ви. Тя може да създаде хаос и да изпълни сърцето ни с горчивина и обида. 

Датата ви на раждане разкрива неподозирани тайни! Бързо проверете какво се крие зад вашата

Черната магия обикновено се практикува от зли същества, жадни за власт и изпълнени с гняв и омраза. Те привличат тъмни духове, които имат свое съзнание. Тъй като те са безсилни, но разумни, търсят начин да въздействат на тялото ни, без да хабят много енергия. Затова и атакуват най-незащитения и функционален енергиен център - чакрата.

Магията на цифрите: Какво означава рожденото ти число

Ето и основните признаци, които могат да ви подскажат, че черната магия влияе на тялото ви:  

Чувствате се изгубена - нарушение на коронната чакра

Когато изпитвате тези негативни енергии, се усещате като изгубена. Чувствате, че не знаете коя сте и не спирате да се съмнявате. И колкото повече се опитвате да се противопоставите на това, толкова по-зле се чувствате. Няма да можете да намерите себе си, преди да сте изчистили негативната енергия, която ви заобикаля. 

Умът ви е пълен с нощни кошмари - нарушение на третото око

Когато черната магия влияе на тялото ви, тя може да се стреми към третото ви око. Ако това се случи, негативните мисли и кошмари няма да спрат. Непрекъснато мислите, че ще се случи нещо лошо и всичко ще се обърне срещу вас. 

Не можете да водите спокоен разговор - нарушение на гърловата чакра

Изведнъж започвате да участвате във всички кавги, разногласия и недоразумения, а разговорите ви стават все по-интензивни и недоброжелателни. 

Тест: Датата на раждане разкрива характера ви, разчетете каква личност сте!

Не спирате да обвинявате околните - нарушение на сърдечната чакра

Никога не обвинявате себе си, което всъщност означава, че не можете да постите на себе си. Не спирате да обвинявате околните за емоционалното си състояние. Това е много лош знак! Вие сте обкръжена от негативна енергия и трябва незабавно да направите нещо по въпроса. 

Чувствате се изтощена - нарушение на чакрите на слънчевия сплит

Чувствате, че сте изгубила творческото си вдъхновение. Това се дължи на факта, че не можете да си почините нормално. Дори и когато спите повече от 8 часа, се събуждате изморена. 

Тест „Алхимичен символ” – ще ви покаже най-тревожния и скрит проблем в живота ви!

Не можете да намерите удоволствие в живота - нарушение на сакралната чакра

Когато тъмната магия влияе на тялото ви, може да окаже влияние и на сакралната ви чакра. Затова чувствате, че сте загубила желание да се веселите. 

Четири способа да разберете бързо дали сте жертва на черна магия

Всичко ви изглежда нищожно и не можете да се насладите на добра храна, секса или нещо друго, което може да ви донесе удоволствие и удовлетворение.  

Не се грижите за тялото си - повредена е коренната чакра 

Просто вече не ви пука и сте спряла да се грижите за тялото и здравето си. Вече не тренирате, понякога забравяте да се храните и ядете само когато се сетите за това. Повече не искате да си купувате нещата, които някога са ви носили удоволствие. С други думи - чувствате се откъсната от света, в който живеете. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

йокин

йокин 17.02.2019 12:44

Ква,е тая,расова дискриминация,ЦЯЛАТА СТАТИЯ,В ЖЕНСКИ РОД.

iliander

iliander 17.02.2019 14:19

Това са суеверия,арабската магия е най-силна и води до смърт. Мюсулманите мразят останалия свят! Четете Библията ежедневно и ще сте добре и здрави!

не е вярно

не е вярно 17.02.2019 21:50

това си е чиста депресия