logo

5-те правила на скъпата жена

5-те правила на скъпата жена

За да изглеждате така, изобщо не е нужно да сте дъщеря на петролен магнат

Всяка жена иска да изглежда не просто красива и стилна, но и добре поддържана, ефектна и елегантна. И докато за някои дами това си остава само мечта, други успяват с лекота да го превърнат в реалност.

Жена, която изглежда представително, успешно и отделя достатъчно грижи за себе си, винаги предизвиква доверие. С почтеният си образ тя бързо установява нови контакти и предразполага противоположния пол.

За да изглеждате така, изобщо не е нужно да сте дъщеря на петролен магнат. Просто трябва да сте наясно с тайните, с които винаги ще изглеждате стилно и скъпо.  

Питате се как? Тайната е в подхода! В подхода, който тези дами имат към себе си и външния си вид. И нещо също много важно - правят го с последователност.  

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием трикчетата на скъпите момичета, които ще ви помогнат да се превърнете в едно от тях. И помнете: стилът не е само в дрехите, които носите на гърба си!

Бяла риза

В случая не е важна толкова ризата, колкото цветът. Открай време бялото се свързва с чистотата, почтеността и високия статус. Едно време само царе и придворни са можели да си позволят идеално чисти бели дантели и ризи. Тази логическа верига се е вгнездила дълбоко в съзнанието ни.

Щастливите хора са наясно с тези 4 ритуала и не спират да ги прилагат!

Обличайки бяла риза, казвате на целия свят: "Да, мога да си позволя химическо всеки ден!". Нищо, че става въпрос за добър препарат и пране на ръка всеки ден. 

Обувки на висок ток 

Обувките говорят много за човека. А обувките на висок ток ще създадат впечатление, че или се придвижвате с личен автомобил, или ползвате таксита. Иначе как бихте издържали на тях цял ден. 

За нищо на света не започвайте новия ден с тези неща, ако не искате да прогоните късмета си!

Не забравяйте обаче в най-долното чекмедже на бюрото си винаги да имате подръка чифт балеринки или удобни гуменки, които могат да се съчетаят с почти всичко!

Носете чантата си все едно е Birkin

Обръщали ли сте внимание как Виктория Бекъм държи чантата си? Носи я на лакътя и винаги я поставя до себе си.

С тези прости трикчета върнах хармонията в живота си!

Добре е най-накрая да се отучите да оставяте чантата си на земята. Дори и да сте я купили от някоя разпродажба, тя ще изглежда много по-късно, ако, когато сядате на кафе, я слагате до себе си! 

Прическа

Дори и най-изтънченият образ може да бъде разрушен много лесно с помощта на кофти прическа. 

10 признака, които определят мъдрата жена

Стилните момичета са наясно с това, затова са наясно с 1001 трика как да се сдобият с проста, но изключително елегантна прическа. И винаги имат чадър подръка, за да не отидат усилията им на вятъра. 

Малка чантичка

Накарайте всички около вас да мислят, че всичко, от което се нуждаете, е червило и кредитна карта. В края на краищата, само те могат да се поберат в такава малка чантичка.

15 важни неща, които трябва да направите, преди да навършите 30!

А място за телефона? Всъщност кога изобщо го изпускате от ръце? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Вал

Вал 30.04.2019 15:12

Като цяло... глупости на търкалета... :)

smoke_chiba_chiba

smoke_chiba_chiba 01.05.2019 17:21

Еееее забравили сте Дълбокото гърло и анала

Котаракът Еркюл

Котаракът Еркюл 02.05.2019 13:00

Брей, вие като видите човек с чисти дрехи си мислите единствено, че може да си позволи хим. чистене? И съдържанието в главата на такава скъпа жена, задължително да е евтино.