За нищо на света не започвайте новия ден с тези неща, ако не искате да прогоните късмета си!

За нищо на света не започвайте новия ден с тези неща, ако не искате да прогоните късмета си!

Според биоенергийните законите, утрото е най-важната част и началото на новия ден. Емоционалното ни настроение сутрин може да повлияе в голяма степен на хода на целия ден.   

За да направите деня си успешен, е много важно да зададете правилния вектор на настроението си. Онези, които практикуват някакъв вид медитативни техники, знаят колко е важно тялото и духа да бъдат в хармония. Именно по тази причина много хора се занимават с духовни практики рано сутрин. Това е много правилен подход, който обещава успех и късмет във всички начинания през дългия и натоварен ден.

17 трика как да се превърнем в ранобудно пиле и с лекота да станем от топлото легло сутрин

За да направите деня си хубав и успешен, е добре да се научите да ставате по-рано и да следвате основните биоенергийни закони. И да не правите долуизброените неща за нищо на света. Следвайки тези прости правила, утрото и денят ви ще преминат под мотото: „Привличаме късмет и се радваме на всеки нов ден!“.

Не допускайте негативни мисли  

Мрачните мисли са най-големия враг на късмета. Вероятно не е необходимо да ви напомняме, че мисълта е материална и има заряд, така че не си позволявайте да бъдете тъжна и песимизмът да ви завладее от ранно утро. 

Веднага спрете да правите тези седем неща сутрин! Вместо това ги свършете... (СНИМКИ)

Сутрин мозъкът е най-податлив на отрицателните мисли, които атакуват като вирус. Дори и най-малката несигурност може да придобие огромни мащаби и да блокира пътя ви към важните планове за този ден.  

Не обиждайте близките си

Всички са наясно, че човек е изложен не само на лошо настроение, но и на чуждо влияние. Проницателните хора винаги реагират на сурови думи и безразсъдни изрази с болка и обида. Ето защо, ако не сте надарена с такт и самоконтрол, се опитайте поне утрото ви да мине без забележки и упреци.

8 неща, които е добре да направите до 9 часа сутринта!

Семейните кавги сутрин оказват много негативен ефект върху късмета през деня. Сянката от тежките чужди думи може да ви преследва дълго време, така че не разваляйте нито своето настроение, нито това на другите! А ако някой ви пожелае нещо добро и ви благослови за успех, денят ви със сигурност ще е успешен!

Не се стремете да постигнете нови цели в този ден

От малките цели се формират големите, така че всеки ден е необходимо да се поставят нови постижими цели. Този съвет е по-скоро психологически.

Искате да бъдете истински щастлива? Тогава веднъж завинаги изхвърлете тези неща от живота си!

Ако човек не знае какво да прави и с какво да се захване, той се разсейва и губи енергийните си потоци. От това мозъкът става мързелив, а мисленето - инертно. 

Оставяте бъркотия след себе си от сутринта 

Във вътрешното пространство трябва да доминира чистата енергия - и в прекия, и в преносния смисъл.

3 начина да привлечеш късмета в дома си по фън шуй

Творческият безпорядък може да се разглежда като вариант на нормата, но разпръснатите навсякъде вещи и неоправеното легло - това вече е прекалено! Вечер човек трябва да се върне там, където всичко е подредено, чисто и свежо.

ДЕСЕТ Фън Шуй забрани! Ако ги спазвате ще живеете в хармония и изобилия

Древното китайско учение фън шуй проповядва редица постулати, които трябва да се следват, за да не се замърсява енергийното пространство на къщата. Изхвърлете боклука сутринта и не съхранявайте дълго мръсните дрехи в коша за пране. Не слагайте много чинии на масата и винаги почиствайте трохите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай