logo

5 типа жени, по които побесняват богатите мъже

5 типа жени, по които побесняват богатите мъже

Проверете дали сте сред тях в следващите редове

Експертите казват, че за да влезете под кожата на милионер, една ефектна поява не е достатъчна.

Тези 6 неща носят бедност и болести, махнете ги от дома си

Имате нужда от определени черти на характера, които ще ви помогнат да спечелите вашия избраник. 

Едно време богатите мъже избираха половинките си според външния им вид. Красавицата просто бе като тяхна притурка и вдига реномето им. 

В днешно време обаче много от милионерите не търсят манекенка, а до себе си искат да имат жена с характер.

8 навика, които съсипват живота на всеки!

Фойерверк

Няма да се отегчите с това момиче. Тя е много активна, фокусирана върху победата и няма да стои на едно място дори и една минута. Такава огън жена винаги мисли положително и не се концентрира върху неприятностите. Мъжете винаги се чувстват щастливи с такива дами.

Кралица

Не можете да спечелите такова момиче просто ей така. Дори и най-богатите мъже ще трябва доста да се постараят. Кралиците си знаят цената и затова ще трябва да бъде обгрижва с подаръци и преживявания. Тя няма да играе игри и да манипулира мъжа.

Тези жени са много уверени в себе си и често има огромна опашка за тях. Имат ги за непревземаеми и това именно подпалва и хипнотизира "феновете им".

Егоистка

Този тип момичета обичат да крадат време за себе си и да се посвещават на собственото си усъвършенстване. Такива красавици може да прекарат часове във фитнеса или спа центъра, за да се превърне в още по-неустоима дама. С тях животът се превръща в приказка. 

Лъвица

Такива момичето постигат абсолютно всичко в този живот сами, проправяйки си път от дъното до самия връх. Те няма да досаждат с въпроси и да досаждат. Те ясно имат свой ясен график. Те често помагат на мъжете до себе си да покоряват нови хоризонти. 

Доброто момиче

Тези дами са личности, които знаят кога да спорят и кога да мълчат. Често имат няколко висши образования и намират време за различни курсове. Тези дами перфектно поддържат разговор и са перфектни за социални събития. Те умело намират точните хора в тълпата и създава полезни връзки, така че богатите мъже ги смятат за истинско съкровище./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!