Ако наистина обичате близките си, забравете за тези коледни подаръци!

Ако наистина обичате близките си, забравете за тези коледни подаръци!

В годината на Белия метален плъх си струва да обърнете внимание на факта, че не всички неща, с които смятате да изненадате любим човек, ще му донесат щастие

Броени дни остават до едни от най-хубавите празници - Коледа и Нова година. А какво са празниците без подаръци?

Подаряването на подаръци е древна традиция, към която трябва да се отнасяте много внимателно.Трябва да ги избирате така, че не само да доставят радост на човека, за който са предназначени, но и да заинтересуват покровителя на новата годината.

В годината на Белия метален плъх си струва да обърнете внимание на факта, че не всички неща, с които смятате да изненадате любим човек, ще му донесат щастие.  

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Затова преди да се отдадете на предколеден шопинг, е добре да сте наясно с главните особености на следващата година и да вземете предвид не само нейния покровител, но и факта, че тя ще бъде високосна. 

За да ви помогнем с подаръците, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за нещата, които е по-добре да не подарявате на любимите си хора, за да не им навлечете неприятности през новата година.  

Плъхът е домашно животно, така че е малко вероятно да се зарадва на дрънкулки. Измислени и направени набързо сувенирни или подаръци ще донесат само разочарование не само на тези, за които са предназначени, но и на самия подаряващ.

С тези 5 предмета ще се защитите от лоши очи и енергийни вампири

Не е добра идея да подарявате продукти за лична хигиена. Плъхът не е привърженик на честите водни процедури и подаръците под формата на шампоани, дезодоранти и душ гелове няма да го впечатлят по никакъв начин.   

Да подариш жив гризач в годината на Металния плъх е проява на изключително лош вкус. Животните не могат да бъдат изхвърляни като ненужните предмети, защото се нуждаят от грижи, а не всеки е готов да гледа гризачи в дома си. 

Парфюмите също не са подходящ подарък. Господарят на 2020 г. е чувствителен към миризми, затова и няма да оцени подобен подарък. 

С тази вълшебна подправка ще привлечете купища пари в живота си

В списъка на забранителните подаръци влизат и фигурки на котки, както и живи писани. Плъховете не се обичат с тях, затова и подобни подаръци ще бъдат обидни за господаря на новата година и е много малко вероятно да донесат късмет на притежателя си.

Плъхът не приема лошите навици, така че е по-добре да не спирате избора си на алкохол и тютюневи изделия. Добре е да задраскате от списъка с подаръци и чашите. Всичко, което е свързано с лошите навици, няма да донесе нито добро, нито щастие, нито късмет.

Никога не оставяйте тези неща на масата, ще ви сполети огромна беда!

Белият метален плъх не обича и скъпите, но безполезни подаръци, така че трябва да забравите и за тях. Разточителността и желанието да се похвалите с финансовото си положение няма да донесат нищо добро на човека, за който е предназначена изненадата ви!

Предвид факта, че следващата година е високосна, е добре да не подарявате: 

Огледало

Ако такъв подарък се счупи, нещастията ще преследват както даряващия, така и човека, за когото е бил предназначен подаръкът.

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Освен това огледалото може да отразява негативна енергия, което също няма да донесе щастие.

Свещи

Такъв подарък ще бъде символ на беди и неприятности, а също така може да предизвика обостряне на хронични заболявания. Според популярните вярвания, свещите са елемент на погребалните церемонии, а през високосна година негативите могат да се умножат, носейки единствено и само разочарование.

Остри, режещи и пронизващи предмети 

Ножове, ножици, вилици, игли за плетене, куки... Всичко, което може да наранява, не трябва да се избира като подарък за високосна година, за да се избегнат неприятностите. 

Такива неща се държат в дълбока тайна и не се споделят дори и с най-близките

Според народните поверия, такива подаръци могат не само да навлекат проблеми на най-близките ви хора, но и да станат причина за сериозни наранявания.

Носни кърпички, перли и чорапи

Такива неща ще донесат само неприятности и ще предизвикат разногласия с най-близките ви хора. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай