logo

Ако случайно сте видели 11:11 на часовника, спешно направете това

Ако случайно сте видели 11:11 на часовника, спешно направете това

Специалното време може да бъде забелязано съвсем случайно и ако не сте го очаквали, тогава трябва да си пожелаете нещо. Такова неочаквано съвпадение като 11:11 на часовника ще ви изпълнени всяко желание.

Всеки от нас мечтае за това да има повече късмет. 

На циферблата за часовника само един или два пъти на ден може да видите еднакви числа. Такова време е наречено "пълно" или "идеално".

Пазете се от такива хора! Те са енергийни вампири и могат да съспият живота ви!

Това се харесва особено от хората, които имат математически начин на мислене, тъй като стрелките на часовника в този момент се приближават една към друга и се вписва пълна идилия. За да обясните значението на четирите единици на часовника, можете да използвате „теорията за синхронизма“.

В края на краищата всеки човек обича да създава ред около себе си, така че когато вижда еднаквите цифри на часовника, той подсъзнателно се радва и си пожелава нещо в този момент. 

Има дори и такива хора, които вярват, че време като 10:10, 11:11, 12:12 е създадено специално от ангели пазители, за да ни предадат нещо и да можем да отправим желания. Но се оказва, че тези цифри имат много по-голямо значение. 

Не изхвърляйте утайката от кафе! Вижте за колко неща може да я ползвате

Числото единадесет и в нумерологията има своето значение.

На първо място, то е символ на чистотата. Затова се смята, че е по-добре да отделите това време на себе си и да анализирате действията и делата си, тоест да възстановите реда вътре в себе си. Невъзможно е да се обясни значението на тези числа и тяхното влияние върху човек, но психолозите уверяват, че този, който често вижда четири единици на часовника си, става по-организиран и че всички неща ще му дойдат в идеален ред с течение на времето.

Случайност или важно послание: Как да разчитаме съвпадението на числата в часовника?

Известно е, че вълшебното число на силата се състои от две числа, следователно числото единадесет се възприема като нещо магическо и фино, тоест деликатно, което може да доведе до талант и създаване на нещо необичайно.

Както знаете, числото единадесет също е цяло число, което означава, че включва както мъжката, така и женската част.

Тези неща унищожават жизнената енергия! Изхвърлете ги, преди да е твърде късно

Някои хора се опитват да дешифрират четирите единици като код, който трябва да изисква действие. Други го дешифрират като ключ, който позволява на човек напълно истински да опознае себе си.

Но има и друго обяснение за това число - то е дух, а не физическо лице.

В историята числото единадесет е повлияло на различни събития. И така, през 1989 г., на 11.11, падна Берлинската стена. Както единайсетия ден, така и единадесетия месец 1918 г. в 11 ч. Първата световна война приключва.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай