logo

Павел Глоба вещае страшни проблеми през май за тези зодии

Павел Глоба вещае страшни проблеми през май за тези зодии

Според астролога сериозни промени предстоят в живота им

Вторият пролетен месец е вече в средата си, а много от нас чакат с нетърпение да разберат какво ще им поднесе следващият. 

Здравословни и финансови проблеми мъчат 4 зодии през април

Според астрологът Павел Глоба май месец няма да дойде с кой знае колко положителни емоции, дори и градусите да се вдигнат и слънчевите дни да станат повече. 

Известният експерт разкри прогнозата си за месец май 2021 година. Той предупреди за големи опасности, които ще преобърнат живота на няколко зодии. 

Кошмарен април за няколко зодии вещае Павел Глоба

Козирог, Овен, Телец

Според астролога родените под тези знаци ще се влияят много от различни външни фактори. Те са в опасност през май. Според Глоба ги грози изкарването тежко на респираторно заболяване. 

Рак, Скорпион, Риби

Представителите на водния елемент през май 2021 година ги очакват заболявания, свързани със зрителната и храносмилателна системи, както и на зъбите. Поради риска от нараняване Глоба препоръчва да избягват височини. 

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Дева

Астрологът препоръчва Девите да бъдат много внимателни с огъня. Глоба предупреждава за опасност от сериозно изгаряне. 

Лъв, Стрелец

Те ще са подложени на мощен психологически стрес през последния месец на пролетта. Важно е да избягвате конфликти не само на работното място, но и у дома. В началото на месец май Лъвовете ще имат проблеми в личния си живот заради работата. 

Животът на 3 зодии ще се преобърне тотално през април

Везни, Водолей, Близнаци

Представителите на въздушните елементи през май може да се сблъскат с проблеми в дихателната система. Хроничните заболявания при тях ще се обадят през втората половина на месец май. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Калин Ламбев

Калин Ламбев 15.04.2021 18:52

П@дераст,дано ги изкараш всичките