logo

Бенки на интимните места, какво означават?

Бенки на интимните места, какво означават?

Местоположението им разкрива много неща за собственика

Намирането на нови бенки върху тялото ни е определено нещо стресиращо за повечето дами. Като правило те веднага гледат на наличието им от медицинска или естетическа гледна точка.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Оказва се обаче, че местоположението на тези бенки може да разкаже много интересни неща за природата на собственика си.

Бенките по интимните части обикновено привличат най-много вниманието. Какво точно значат те, ще разберете в следващите редове.

Бенки на дясната гърда

Като цяло бенките, разположени от дясната страна на тялото ни разкриват, че човекът е много прагматичен и целенасочен. Тези на дясната гърда показват, че човекът е готов на всичко, за да постигне целите си и не разчита на вродени таланти, а главно на разума си.

Такава жена не е способна на интриги или измами. Тя обаче обича своята независимост. Тя е толерантна и сдържана, което винаги е в нейна полза.

Трите зодии, които са галеници на съдбата

Бенки на лявата гърда

Чувствена, съблазнителна и флиртуваща жена. Тя е чест гост в любовните триъгълници. Тези дами са много откровени и безгрижни. Те са горди от себе си и често пъти са студени към чувствата на околните.

За нея най-важното е да реализира собствените си желания. Не познава думата „невъзможно”. Ако иска нещо, то тя ще вкара в ход всички свои качества и харизма, за да постигне желаното от сърцето си.

Бенки в пъпа или около него

Собственикът на такава бенка може да се нарече истински късметлия в любовните отношения. Съдбата им дава възможност да изпитат яастието на брачния живот и родителството.

Това са най-големите страхове на всяка зодия

Ако тя трябва да избира дали да има изобилие от внимание и фенове или хармоничен и примерен семеен живот, представителите с бенки около или в пъпа си, винаги биха избрали второто.

Бенки при слабините

Те разкриват една чувствена и страстна природа.

Собственичките им обикновено външно изглеждат студени и пресметливи, но само най-близките им знаят колко чувствена душа се крие наистина у тях.

Тя може да даде много топлина, но само на хората, на които реши.

Бенки в дясната част на дупето

Тези бенки говорят, че собственикът им води доста спокоен и неактивен начин на живот.

Те не се борят за висок социален статус. Мързелът и липсата на амбиции често лишават тази жена от много възможности.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

Бенки в лявата част на дупето

Тези хора са много широкоскроени и весели. Те вървят през живота с високо вдигнати глави.

В работата си са отговорни. Те са страхотни приятели.

В любовта с такава дама всичко е прекрасно и гладко. Често обаче по ирония на съдбата тези дами не намират хора, които споделят чувствата им.

Хората се учат от грешките си, но не и тези дами. Каквото и да й говорят хората около нея, тя упорито ще слага розовите си очила и ще вярва в чудеса./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай