logo

Денят ви на раждане разкрива бъдещето ви

Денят ви на раждане разкрива бъдещето ви

Учени са открили връзка между това кога сме се появили на този свят и съдбата ни

Изследователи на фини материи са убедени, че съдбата на човек се определя от много фактори, включително от деня от седмица, в който се раждате. 

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Според експертите има хора, които просто са обречени на щастие пари и успехи. 

В следващите редове ще ви разкрием резултатите от тяхното проучване. Те казват, че родените в един определен ден от седмицата обикновено сполучват в живота, богати са и безкрайно щастливи, без значение какви облаци надвисват над тях. 

Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Противно на общоприетото схващане, че губещите се раждат в понеделник, експертите са убедени, че този ден от седмицата носи щастие. Според народните поверия в понеделник се раждат щастливците, които ги очаква дълъг и щастлтив.

Експертите препоръчват да се занимавате с творчество. 

Тези, които са родени във вторник, имат по-малко късмет от останалите. Те рядко чуват добри новини, а вдъхновението просто не ги посещава. 

Трябва да работят усилено, за да сбъднат мечтите си и да бъдат успешни. Трудът им обаче винаги ще бъде възнаграден. 

Според експерти не трябва да започвате важен бизнес, тъй като това няма да се увенчае с успех. Чакат ви много препятствия и трудности. 

Родените в сряда се отличават с отлично здраве и късмет, който ги съпровожда през живота им. Освен това има знаци, че ако бебето направи първата си крачка в този знак, то то ще расте щастливо и богато. 

Това са най-грубите зодии, бягайте далеч от тях

Сряда се счита за най-добрият ден за започване на ваканция и пътуване. 

Четвъртък според експертите също е чудесен ден. Хората родени през четвъртия ден от седмицата могат да имат шеметна кариера и да станат известни с творчеството си. 

Това да се родите в петък не е особено добър знак. В последния делничен ден не е добре да се планират важни събития. 

Родените на този ден могат да бъдат застигнати от смърт в катастрофа и неприятностите при тях са много чести. Родените в петък едва ли ще ударят големия джакпот. Важно е да разчитате само и единствено на себе си. 

Събота е чудесен ден. Обикновено в него се раждат креативни натури, които са чувствителни. Тези хора са надарени с много талант. Съдбата им е отредила успех и богатство. 

Бебе, родено в неделя, не само ще донесе радост на родителите си, но и ще се превърне в истинска опора за тях. 

Животът му ще бъде съпроводен от много късмет, особено голям в любовта. Тези хора са склонни да се занимават с благотворителност и да подкрепят нуждаещите се. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай