Ето как да определите възрастта на душата си и каква е нейната мисия

Ето как да определите възрастта на душата си и каква е нейната мисия

За целта трябва да съберете всички числа от датата си на раждане

Според концепцията за прераждането, душата на човека не се ограничава до настоящия му живот, а представлява натрупания опит от всички предишни прераждания. Тези преживявания формират нашето духовно развитие и всяка душа си има свой собствен уникален път.

Възрастта на душата може да се определи въз основа на датата на раждане и това число отразява нашите духовни характеристики.

За целта трябва да съберете всички числа от датата си на раждане. В резултат на това ще получите число от 1 до 9. Ако сумата е двуцифрена, трябва да ги съберете, за получите едноцифрено число.

7 признака, че притежавате магически сили

Да вземем датата 27.01.1987. Събираме всички числа: 2+7+1+1+9+8+7. Получаваме - 35. След това събираме 3 и 5 и получаваме 8. Това е възрастта на вашата душа.

Ето каква е мисията на вашата душа според всяко число от 1 до 9:

Душа с число 1 е млада душа, която тепърва започва духовното си пътуване. Основната й цел е да натрупа опит и е отворена за нови преживявания.

Такива хора обикновено проявяват детска наивност и инфантилност в зряла възраст. Те могат да бъдат несериозни и да се забъркват в авантюри, което понякога води до неуспех.

За душата на човек с число 1 е важно да се научи да разбира причинно-следствените връзки, да анализира действията си и да се стреми към самоусъвършенстване. 

Душа с число 2 е по-опитна, но все още относително млада душа. Тя вече е започнала своето духовно израстване и се развива като дете, което току-що прохождащо. В минали животи такива души са търсили своето място в света, усвоили са умения за общуване и самостоятелност.

В настоящото си въплъщение задачата на тази душа е да укрепи комуникативните си умения, да се научи да бъде дипломатична и да взаимодейства по-добре с околните. Понякога за душите от това ниво е нужно да избягват прекомерният егоизъм, който понякога е характерен за тях.

Пръстите ви разкриват неподозирана черта от характера ви СНИМКИ

Душата с число 3 също е млада душа, но с по-богат опит. Тя е преминала през първите два етапа на духовно развитие, свързани с "Аз" и "Отношенията". Възрастта на такава душа е приблизително 150-200 години.

Тройките притежават творчески потенциал и се стремят да го реализират. Те често изпитват нужда да споделят своите таланти и да намерят начини да се изразят публично. Те ценят близките отношения и прекарват свободното си време с приятели. Трудно им е да бъдат сами и не понасят принудителната изолация.

Душата с число 4 е една зряла душа на възраст между 200 и 300 години. Четворките вече са натрупали значителен опит и имат отлична интуиция и изобретателност.

Това е нивото, когато душите могат да споделят своите знания с другите, а съветите им се оценяват подобаващо. Те са способни да станат добри учители и наставници.

Душите от ниво 4 често имат съзнателно желание да служат на другите и желаят да направят положителни промени в света.

Ако и вашата душа е четворка, трябва да се концентрирате върху собственото си развитие и да станете експерт в областта си.

Душата с число 5 е още по-зряла, нейната възраст е около 500 години. Такива души вече са преминали през преживявания, свързани с "Аз", "взаимоотношения", "общество" и "наставничество".

На този етап от духовното развитие се появява желание за разширяване на хоризонтите и фокусиране върху желанията на другите.

Богатство и късмет ще напълнят дома ви, направите ли това

Хората с число на душата 5 се чувстват щастливи, когато могат да помогнат или да се грижат за другите. Те също така са нетърпеливи да откриват нови места и да изучават задълбочено области, които ги интересуват. Това им помага да укрепят авторитета си и да разширят своя кръгозор.

Душата с число 6 е много зряла, на 600-700 години. Хората с това число на душата имат дълбока мисия и голям интелект. Те винаги действат разумно и спокойно, дори от най-ранна детска възраст.

Тези души са преродени духовни наставници и помощници. Стремят се не да трупат знания, а да ги предават на другите. Хората с такава душа имат уникален талант да развиват способностите на другите и да им помагат да разгърнат своя потенциал.

Мъдрите души с числото 7 са на около 1 000 години. Те притежават изключителна увереност и способност да дефинират ясно целите си. Опитът, натрупан в предишни животи, ги прави по-уверени в собствените си способности.

Задачата на седмиците е да развият своя интелект и да го използват за полезни цели. Те са изобретатели и творци в най-широкия смисъл на думата. Получава им се отлично да развиват както собственото си мислене, така и мисленето на другите, да разпространяват сложна информация и да я внедряват в света.

Душите с число 8 са мъдреци с над 1 000 години опит. Предишните им превъплъщения ги правят голяма загадка за околните.

Хората с това число имат специална отговорност и уникален начин на мислене. Обичат да споделят мислите си, но не зависят от обществото и често предпочитат самотата. Тяхната цел е себепознание и дълбоко разбиране на света.

5 неща, които не трябва да правите пред огледалото

Те възприемат живота като непрекъснат процес на учене и се стремят към по-високи форми на духовно развитие.

Деветата степен на духовно развитие характеризира старата душа. Нейната възраст не може да бъде точно определена, тъй като тя завършва своя цикъл от прераждания. Мисията на такава душа е да служи на обществото и да се отдаде на света.

Девятките често избират професии, свързани с оказване на помощ на околните, като психология, езотерика, религиозни учения или медицина. Тяхната силна интуиция привлича хората и те са в състояние да помогнат на другите да преодолеят трудностите и страданието си.

След общуването си с тях хората се чувстват вдъхновени и одухотворени. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Зрител

Зрител 19.10.2023 10:36

А за тези които се получава число над 9 какви са????

vessk

vessk 19.10.2023 16:23

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване----> https://mub.me/medik

Пурко

Пурко 20.10.2023 16:26

ГОЛЕМИ ПРОСТОТИИ

Аба Зрител, ясно пише

Аба Зрител, ясно пише 20.10.2023 19:05

Редуцира се до едноцифрено число. 11=2