logo

Ето какво може да научите за една жена от формата на очите й

Ето какво може да научите за една жена от формата на очите й

Ако искате да проникнете в душата й и да я опознаете по-добре, задължително обърнете внимание на тази малка подробност

Формата на очите е важен критерий, по който можете да оцените характера на някой човек.  

А ако искате да проникнете в душата на някоя жена и да я опознаете по-добре, задължително обърнете внимание на тази малка подробност. Тя ще ви каже повече за нея от хиляди думи!

Кръгли очи 

Жените с кръгли очи са невероятно добри и открити натури. Може да им се доверите за всичко.

Характерът им може да бъде труден, но те никога няма да играят по нервите на хората около себе си без причина. И не се съмнявайте, че няма да забележат опитите ви да нараните гордостта им.

Такива жени са изключително обидчиви. Те приемат трудно всяка критика, така че когато общувате с тях, първо трябва да помислите и след това да говорите.

Тези четири признака издават, че това не е първият ви живот на Земята

Експертите казват, че това са много лоялни жени, отлични майки и верни приятелки. Те имат мека и приятна енергия, което ги прави податливи на влиянието на енергийни вампири.

Такива жени трябва много внимателно да побират най-близкото си обкръжение и възможно най-рядко да разкриват плановете си. 

Наклонени очи 

Този тип очи е характерен за азиатките, но може да се срещне и при жени от кавказката и негроидната раса. Външният ъгъл на очите е повдигнат, а вътрешният - отпуснат.

Притежателките на този тип очи са много интригуващи и имат необичайна енергия. Те са мистериозни и непредсказуеми в действията си.

Що се отнася до вниманието на мъжете, те просто го обожават. Те се зареждат с енергия от него и черпят сила.

Формата на палеца издава много за характера ти! Провери какви тайни крие твоят

Дамите с този вид форма на очите имат много високо самочувствие, затова и мнозина се страхуват да бъдат в тяхната сянка. Експертите съветват такива жени да заемат възможно най-рядко отбранителна позиция. Не всички хора са врагове и недоброжелатели.

Бадемови очи 

Това са тесни очи, без повдигнати или спуснати клепачи и ъгли. Изглеждат малко присвити. Жените с този тип очи винаги усещат когато някой ги лъже. Те имат стабилен характер и енергия, изключителна интуиция и отлична памет.

Такива жени винаги се опитват да докарат нещата докрай и рядко молят за помощ. Те могат да взимат спонтанни решения, но не го правят много често.

Наблюденията показват, че притежателките на бадемови очи предпочитат да не обясняват причините за своите действия.

Червеният конец е най-силният амулет! Ето как да го носите правилно!

Това са властни и самодостатъчни натури. Във връзките те често потискат мъжете с мощната си енергия.

Очи с отпуснати външни ъгли

Тези очи изглеждат тъжни, но не се заблуждавайте от външния им вид. Такива жени често участват в любовни триъгълници. Самочувствието им понякога е прекалено. В същото време е много приятно и лесно да общувате с тях на всяка тема.

Те са лишени от желание за прекомерна самокритика.

Също така такива дами понякога не са твърде тактични, особено ако някой нарушава личното им пространство. Те са злопаметни и отмъстителни.

Имате тази линия на ръката си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

Обичат да внасят разнообразие в свободното си време, да търсят нови увлечения и хобита.

Под недостъпната им външна обвивка се крие фина, чувствена и потайна натура. Ако смятате да проведете откровен разговор с такава дама обаче, няма да ви се получи от първия път. Тя ще ви слуша, но няма да се разкрие. Това ще отнеме много дълго време. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай