Формата на палеца издава много за характера ти! Провери какви тайни крие твоят

Формата на палеца издава много за характера ти! Провери какви тайни крие твоят

Знаете ли, че между физическите особености на всеки човек и личностните му черти има връзка? Тук няма нищо странно, защото начинът, по който изглеждаме, влияе на самочувствието и формирането ни като личност. 

Тялото е способно да разкаже много за характера на даден човек. Предлагаме ти да провериш тази теория по формата на палеца на ръката си. Още в древна Индия са вярвали, че именно той съдържа информация за жизнения потенциал на всеки човек и нивото на енергията, която той притежава.

При анализа се имат предвид 3 фактора: форма, размер и гъвкавост на фалангите. 

Тип А: горната фаланга е по-голяма от долната

С такива палци могат да се похвалят перфекционистите. Ти не се задоволяваш с малко и винаги вървиш устремено към целите си. Водиш се от идеята, че трябва да си първа във всичко и не жалиш сили, затова и често се преуморяваш. Но при такъв боен характер, не е нужно да си скромна. Благодарение на него се ползваш с уважението и любовта на близките си. 

Тип В: горната фаланга е по-къса от долната

Подобна форма на палеца издава, че си реалист, който е стъпил здраво на земята. Въздушните замъци не са за теб. Винаги изпълняваш обещанията си и не живееш с илюзии. Присъщи за теб са наблюдателността и разсъдливостта. Близките ти знаят, че можеш да им бъдеш упора и в най-трудните моменти. 

Тип С: и двете фаланги са еднакви по размер

Ти не си натура, която се гмурва смело в неизвестното, но и прекалено спокойният живот не е по вкуса ти. Златна среда - ето това ти е нужно. Стремиш се към хармония и си способна да обединяваш хората. Имаш една много особена черта и тя е свързана с умението ти да намираш доброто и красивото във всички хора. Несполуките те карат винаги да търсиш обходен маршрут. 

Тип D: гъвкав палец

Способна си много ловко да се приспособяваш към променящите се обстоятелства. Усещаш преди всички задаващите се промени, надарена си с гъвкава мисъл и не зацикляш над конкретни идеи и планове. Подобни качества притежават много малко хора и благодарение на тях достигаш целите си по-бързо от останалите. 

Тип Е: неподвижен палец

Голям палец, твърд като стомана, се среща при хората, които обичат да доминират и са много прями. Те не трябва да бъдат обвинявани в празнословие, защото са готови да дадат всичко от себе си, за да изпълнят обещанието си. Те никога няма да откажат помощ и закрила и са готови да споделят и единствената си риза с човека, изпаднал в беда. С тях все едно си зад каменна стена: чувстваш се надеждно и спокойно. 

Разбира се, този тест не е последна инстанция, но може да разкаже много интересни неща за теб и за твоите близки./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Danche

Danche 02.08.2023 23:10

6993164185

Danche

Danche 02.08.2023 23:12

6993164185