logo

Формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им

Формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им

Едва ли има някой, който може да отрече, че често пъти мъжете изпиват с поглед жените. Да си признаем и дамите често оглеждат конкуренцията. Но да се върнем на мъжкото внимание върху женския пол.

Оказа се, че силният пол най-често оглежда краката на жената, с която иска да има вземане-даване. 

Всичко това си има съвсем нормално психологическо и физиологическо обяснение.

Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)

Тайната се крие във физиологията. Оказа се, че има тясна взаимовръзка между човешкото тяло и неговите хормонални нива. 

Излиза, че женските крака се делят на четири типа, а формата им разкрива много за притежателката си.

Ето и четирите типа женски крака.

Дами, открийте своята форма и научете неподозирани неща за себе си. А вие господа преценете в коя категория попада жената, на която сте хвърлили око и вижте какво още може да научите за еня.

Форма А
Краката не се затварят само на няколко местя – между глезените и средата на тялото. Смята се, че жените с този тип крака се чувстват най-удобно в отношенията си. Те са забележителни поради тяхната нежност и деликатес. Те предоставят лидерство в отношенията си на половинката поради тяхната срамежливост и плахост. Но това точно и това е един от проблемите на тези жени – водят се, но бързо се уморяват от рутината. Затова мъже, ако имате жена с такива крака, то бъдете много активни на лично ниво. 

Форма В
Краката са в контакт само в глезените. Тези жени са отворени за нови преживявания. Винаги са различни, те „владеят“ играта. Пословични са със своята смелост и активност. Жените с такъв тип крака винаги искат да имат лидерското място в отношенията с мъжа до себе си. Но тази прекомерна им нужда да доминират плаши много мъже. 

Форма C
Краката се допират в бедрата, но не и под глезените. Жените с тази форма на краката в една връзка са нежни, чувствителни и романтични. Но колкото и милички да ви се струват, то знайте, че те наистина са тигрици, обичащи тръпката. Те са енергични и темпераментни.

Формат D
Това е и най-често срещаната форма на краката. В романтична връзка една жена с подобна фигура е естествена, но не показва много фантастика. Всичко е „както трябва“. Тя не обича да експериментира в леглото, предпочита доказаните секс пози. Но ако половинката й иска нещо ново тя винаги ще се пробва… но само заради него. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Някой

Някой 05.12.2018 9:25

Да дамата А с тези крака е ДЕЛИКАТЕС. Вероятно материала е писан от блондинка или неин колега гледащ краката ѝ

00088i

00088i 06.12.2018 4:04

От 100 години го зная това, на всички съм обеснявал

бай уй

бай уй 06.12.2018 9:11

така и не разбрах кои са най ебливи?

taka e

taka e 06.12.2018 15:23

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq