Имате ли такива сънища - нещо лошо ще се случи скоро

Имате ли такива сънища - нещо лошо ще се случи скоро

В древни времена се е смятало, че те са предвестник на тъмнината, на черната ивица, която ще започне в живота

Всеки човек сънува. Сънищата могат да разкажат много за бъдещето, миналото и настоящето, както и да хвърлят светлина върху духовно и физическото ни състояние в момента.

Много хора, след като се събудят, за момент остават под въздействието на съня си. Понякога пък се случва да помнят дълго какво са сънували, потапяйки се изцяло в атмосферата на съня.

Някои в ​​този момент осъзнават, че са имали цветен сън, защото в паметта им изскачат цветни картини.

Повечето хора (според някои експерти техният брой достига 75-80%) имат черно-бели сънища. Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем повече за това какво говорят те и защо си заслужава да им обърнете внимание. 

Кои сънища са нормални

По принцип, ако веднъж сте имали черно-бял сън, това не означава, че нещо ужасно се случва с вас и вашето здраве. Хората са склонни да виждат различни сънища: както цветни, така и черно-бели.

Сънувате ли нещо такова - направили са ви магия!

Счита се за нормално, когато сънищата са предимно цветни. Някои запомнят повече червените детайли от съня, други, да речем, сините. Мнозина пък изобщо не помнят сънищата си, а още повече цветовите им нюанси. 

Защо черно-белите сънища са опасни

Ако сте сънували черно-бял сън, наричан още монохромен, това може да означава, че днес ви очакват някои трудности. Много е сложно да се каже какви точно ще бъдат те, но със сигурност трябва да бъдете нащрек. 

В древни времена се е смятало, че черно-белите сънища са предвестник на тъмнината, на черната ивица, която ще започне в живота. Ако човек е имал монохромен сън няколко нощи подред, е било напълно нормално да извърши ритуал за пречистване, както и да се моли на боговете за милост и помощ.  

Ако имате черно-бял сън няколко нощи подред, тогава определено трябва да се вгледате по-внимателно в себе си, действията си и живота си като цяло. Най-вероятно сте избрали неправилния път, завивайки някъде в грешната посока.

Ако не предприемете действия сега, в бъдеще може да се провалите във всички области на живота. Специалистите в областта на езотериката и биоенергетиката съветват в този случай да избягвате импулсивността.

Този пророчески сън спохожда всеки човек, преди да срещне смъртта

Много е лошо, ако черно-белият сън се повтаря. В този случай това може да означава, че скоро ще трябва да преживеете някакви проблеми и това не са просто неуредици, а проблеми, които се дължат на кармични дългове.

Черно-бял повтарящ се сън подсказва, че не можете да избягате от Съдбата. Тя ще си вземе своето.

Особености на тълкуването на черно-бели сънища

Ако черно-белият сън е бил радостен, той не носи никаква опасност. Неутралните и смущаващи монохромни сънища са опасни. И точно на тях трябва да се обърне голямо внимание.

Ако в черно-белия сън е имало повече светли и бели елементи, в близко бъдеще трябва да се стараете да постъпвате както се свикнали. Ако сънят е черен, може да се наложи да проявите съобразителност и да се вслушате в интуицията си. 

Експертите по сънища смятат, че хората сънуват по-често монохромни сънища без ярки цветове през зимата, тъй като по това време на годината всичко е сиво и безжизнено.

Психолозите пък са убедени, че ако човек сънува често черно-бели сънища, това показва наличието на тежка преумора, стрес или депресия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Anonimen

Anonimen 19.11.2023 8:00

Y si ebite makata boklu i gnusni

Anonimen

Anonimen 19.11.2023 8:01

Blagodarenie na nekoi hora ni preduprwjdavat za planovere i kavatskite nomera na ybludaka pokrai nas