logo

Как да разберете, че общувате с вещица

Как да разберете, че общувате с вещица

Има пет сигурни знака, чрез които може да разберете, че си имате работа с такава жена

Коя е модерна вещица? Това е момиче или жена с необичайни способности. Тези жени са много привлекателни, дори и да не се вписват в типичния стереотип за красота.

Не всички жени са вещици, а само тези, които имат бенка на...

По някакъв странен начин тези жени успяват да привлекат цялото внимание единствено върху себе си. никой не знае как това се получава, но е факт! Мистика!

Но оказа се, че има пет сигурни знака, чрез които може да разберете, че общувате с вещица.

Ето кои са петте знака, които издават, че срещу вас има истинска вещица и вие общувате с нея:

1. Тя е много проницателна
Вещиците имат шесто чувство: усещат това, което е невъзможно да се „види“ просто така. Вещиците майсторски използват интуицията си – те ви сканират от главата до петите и издават безмълвната си присъда. 

Затова не се изненадвайте, ако вещицата ви зададе нужни на пръв поглед въпроси или пък ако ви даде непоискан съвет. Вещицата усеща настроението ви като свое, така че вашите мисли и емоции не са тайна за нея.

Забавен тест! Изберете си метла и разберете каква вещица сте!

2. Тя мрази скуката
Нервната система на вещицата е много подвижна, затова тя не понася рутината. Жените вещици винаги ще намерят нещо общо между себе си и вас с което да се забавлявате. Ако с дадена жена ви е невъзможно да останете сами и/или блажено да не правите нищо, то знайте, че най-вероятно тя е вещица.

7 знака, че в къщата ви има нечиста сила!

3. Животните я обожават
Те са привлечени към нея, усещайки нейната вътрешна сила и способността да разбира целия живот (във всичките му аспекти). Ако най-арогантната котка дойде да се погали в краката на дадена жена, която не познава, то имайте предвид, че тази дама е вещица.

4. Тя знае всичко, което сте направили
Ако една жена е вещица, то тя знае какво направихте снощи, миналото лято, в един отминал живот и т.н. Вещица усеща какво се случва с тези, които имат значение за нея и може да дойде точно, когато помощта й е толкова необходима. 

От друга страна, ако например срещнете вещица и решите да прекарате времето си с друго момиче, вашата вещица ще бъде първата, която ще узнае за това и наказанието ви не може да бъде избегнато. И като наказание, между другото, ще получите точно това, от което най-много се страхувате (тя също ще разбере за това отнякъде, бъдете сигурни).

Жените от тези зодии могат да предсказват бъдещето

5. Тя може да лекува
Може да звучи странно, но жените, които са вещици, могат да облекчат нечия болка само като просто прокара длан над главата на страдащия. Тя лекува с дума, докосване и дори поглед. 

Първо, вещицата „прихваща“ от самите вас информация за вашето състояние, а след това умело ви лекува. Ако забележите, че след нормален разговор с дадена жена ви става физически, психически и емоционално по-лесно, имайте предвид, че вещицата ви е излекувала. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Койчо Конарски

Койчо Конарски 07.02.2020 8:12

Имал съм връзка с такава жена:просто е невероятна!