logo

Хората с този символ на дланите имат свръхестествени сили СНИМКИ

Хората с този символ на дланите имат свръхестествени сили СНИМКИ

Едва 3% от цялото население на Земята има този знак, а съдбата им е подготвила много приятни изненади

Често пъти сме чували, че някои хора имат свръхестествени сили. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме, че има три зодии, които имат чудни дарби.

Сега обаче проучването установи, че само 3 % от населението на Земята има един специален символ на дланите си. Те са „белязани“ с буквата „Х“, а това е знак за извънредна съдба.

Ако имате този символ на дланта си, знайте, че съдбата ви е дарила с много качества. 

А ако имате „Х“ и на двете длани, то Вие сте силни лидери, които са призовани да променят света. Казват, че на дланите на Александър Велики, като дете, гледач е забелязал този знак и предсказал голяма съдба за него.

Носителите на този знак са упорити и имат нестандартно мислене. Те са в състояние да обединят много хора с една идея, а призванието им е да бъдат лидери. 

Ако имате този знак на дланите е важно да запомните, че другите не могат да разберат начина ви на мислене. По принцип сте неразбираеми за хората - и това може да бъде обезкуражаващо.

3 зодии имат нечовешка интуиция

Въпреки това имате дарбата да превърнете другите в свои приятели: разбирате как мислят хората и виждате техните тайни мотиви. 

Не обичате обаче излишното внимание и не винаги избирате ролята на „любимеца“ на всеки. Но въпреки това се откроявате във всяка компания: очите им имат странен магнетизъм.

Уверени сте в себе си, слушате мнението на други хора, но знаете как да действате независимо от околните и мнението им. 

Бързият ум и способността да контролирате емоциите си могат да ви помогнат да изградите прекрасна кариера. Вие сте доста взискателни към любимите си хора, но поставяте не по-малко изисквания и към самите себе си.

Все пак хората, които имат „Х“ на дланите имат и тъмна страна – отмъстителни и понякога дори са жестоки.

Имат слонска памет и могат да отмъстят дори и след години. Те не знаят какво е това прошка!

Такива хора лесно влияят върху съдбата на другите при това понякога без дори да го забелязват. Знаят как да изберат правилните думи и лесно да пресметнат сценариите за развитието на събитията. 

Притежателите на този знак са самотници, но в екип могат да постигнат много. Символът „Х“ показва, че човек е предназначен за щастлив и събитиен живот, това е знак за успеха и силата! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

200820

200820 20.08.2020 14:40

Е,аз имам и на двете ръце.Не искам да бъда лидер. Тук и сега.

ТИКВАТА ИМА ЛИ

ТИКВАТА ИМА ЛИ 20.08.2020 21:42

ТАКОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА

Никоя

Никоя 21.08.2020 9:13

Вярно или не е това изписаното за буквите на дланите, но и върху двете си длани имам изписани от съдбата три ясни букви - "М", "Х" и на линията на сърцето буква "V", която е само на дясната длан! Не се смятам за нищо особено!

ОТГОВОР

ОТГОВОР 21.08.2020 18:42

И да има, не го има само той!

амичитУ

амичитУ 22.08.2020 8:04

Ам, кат се сбръчкат ръцете, не един, 10 хикса има. Баламурници, недейте да четете, ами си гледайте хиксовете.

Спокойно, мисирки!

Спокойно, мисирки! 22.08.2020 11:54

Всичко гледаме.