logo

Любовна секира за 4 зодии, ще се разделят с половинката

Любовна секира за 4 зодии, ще се разделят с половинката

Според астролози до дни връзката на представителите на много от тези знаци ще приключи

Какво по-лошо допълнение към есенната меланхолия от това да се разделите с любимия човек? В края на септември и началото на октомври именно това очаква представителите на 4 зодии.

3 зодии са родени да бъдат богати, магнит са за пари

Поне това прогнозират някои от най-авторитетните световни астролози. Те дори посочват и конкретните причини, заради които може да се сложи край на отношенията.

Експертите съветват да се вслушате в думите им и да си вземете бележка, за да избегнете конфликт, който може да се окаже фатален.

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Телец

Причината за пропастта, която може да се получи между Телците и половинките им, се крие в яркия им темперамент, който може да се превърне в детонатор на проблемите в личен план.

Астролозите обаче са скептични, че Телците ще успеят да успокоят буйния си нрав и да не се стигне до конфликти и скандали. Според експертите дори е възможно представителите на този знак умишлено да опитат да провокират половинката си, за да докажат тезата си.

Близнаци

Близнаците изведнъж ще осъзнаят, че нямат нищо общо с половинките си и дори ще започнат да се чудят защо въобще са били близки с този човек. Те ще изложат становището си най-отровено и това ще изостри конфликтите с любимия.

Астролозите казват, че Близнаците ще осъзнаят, че хобитата на половинките им са скучни и примитивни. Важно е никой да не опитва да им налага своята ценностна система, защото това няма да доведе до нищо полезно.

Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен

Везни

Представителите на този знак няма да искат повече да търпят скуката и рутината. Везните се нуждаят от жизнен и наситен с приключения живот. Ако изведнъж осъзнаят, че половинката им е тиха и скучна, любовта постепенно ще започне да се руши. Те обичат вниманието и спонтанните подаръци. Когато това спре, започват да се замислят дали да не сменят човека до себе си.

Козирог

Причината за раздялата във връзката на Козирога може да бъде борбата за власт. Хармонията в отношенията ще започне да изчезва и тогава представителите на този знак ще започнат да анализират какво точно е довело до това.

Е, ако този земен знак реши, че бракът или връзката вече са пред провал, то нищо няма да може да ги разубеди./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай