logo

Не е за вярване какви чудеса ще постигнете в дома си с малко черна сол

Не е за вярване какви чудеса ще постигнете в дома си с малко черна сол

Тя има специални магически свойства и е много по-ефективна от бялата

Мнозина са чували или дори са използвали черна сол за приготвяне на кулинарните си шедьоври. Малцина обаче са наясно, че тя има и специални магически свойства. И е много по-ефективна от бялата.

В езотериката черният цвят олицетворява защитата, затова и тази сол се използва главно за защита срещу магии и лоши очи. 

С нея може да се предпазите от зли духове и същества от отвъдното.

Ако не спите добре, защото чувате странни звуци и усещате чуждо присъствие, трябва да поръсите черна сол под всички каси на вратите и да произнесете: "Божии създания, телесни и безплътни, вече няма да минават тук. Никой няма да донесе повече зло тук и няма да безпокои мен и близките ми. Амин".

Защо японците слагат сол навсякъде в дома си

Освен това може да разтворите малка шепа черна сол в светена вода и да поръсите с нея всички стаи. Така ще се отървете от всички проблеми, свързани с духове и привидения. 

Може да носите торбичката с черна сол в чантата или да я сложите в колата си. Това ще ви спаси от среща с неприятни хора и ще ви помогне да излизате победител от труди ситуации. Торбичката трябва да бъде създадена от вас и да е от вълна или памук. 

Черната сол трябва да се поставя на мястото, където почиствате по-рядко. Това могат да бъдат тъмни ъгли или труднодостъпни места. Отрицателната енергия вече няма да се натрупва там. 

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Ако искате да предпазите дома си от негативни хора и ситуации, просто поръсете черна сол по прага на входната врата. Ако пък желаете да извадите от живота си някой човек, просто поръсете малко черна сол зад него. 

Що се отнася до обикновената бяла сол, тя отговаря повече за енергийната чистота, така че е по-добре да я използвате в ритуали за пречистване на енергията или на дома. Експертите посочват, че ако искате да постигнете най-добрия ефект, е по-добре да запомните коя сол за какво е най-подходяща. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай