logo

Не е за вярване какво може да издаде за вас храната, която обожавате

Не е за вярване какво може да издаде за вас храната, която обожавате

Благодарение на нашите предпочитания и избор на храна ние разкриваме вътрешни мисли, чувства и желания, казва американският невролог д-р Алън Хирш

Оказва се, че характерът на един човек може да се определи не само от любимия му цвят, музика или филми, но и от храната в чинията му! Неслучайно хората са казали: "Аз съм това, което ям!". 

"Благодарение на нашите предпочитания и избор на храна ние разкриваме вътрешни мисли, чувства и желания", казва д-р Алън Хирш, невролог и психиатър и основател на Smell and Taste Treatment and Research Foundation в Чикаго.

"Няма да е преувеличено, ако кажем, че храните, които избираме, са прозорец към нашето подсъзнание", добавя той. 

Затова, ако искате да узнаете повече за един човек, не забравяйте да поглеждате в чинията му и да обръщате внимание на това какво обича да си похапва най-често!

Сладки неща и шоколад

Ако човек обича много сладко, това изобщо не означава, че е мил, както мнозина погрешно смятат.

Годината ви на раждане издава огромна тайна за вас

Всъщност влечението към захарта показва, че той може да бъде нервен и импулсивен. Най-вероятно този, който поглъща сладкиши в огромни количества, често се тревожи и приема критиката, негативите и обидите много тежко. 

Млечни продукти

Сирене, мляко, кисели млека - всичко това е обичано от мили и симпатични хора, които не оставят своите приятели, роднини и близки в беда.

Това са топли и приятни личности, с които винаги има за какво да се говори. В по-голямата си част те са много дипломатични и нямат нищо против да правят компромиси в името на спокойствието.

Месо 

Месо обичат да ядат онези, които имат ясни цели в живота и предпочитат да не отстъпват от своето. Такива хора са изключително целенасочени и доста често не знаят що е страх.

От какво ще умрете според зодията си

Любителите на шишчетата, пържолите и другите месни ястия рядко губят увереност. Те са родени лидери. 

Плодове 

Любителите на плодовете са много енергични хора, които заразяват околните със своята активност и позитивност. Доста често те, също както феновете на месото, стават лидери. Това са упорити и прагматични хора с невероятно висок творчески потенциал. 

Зеленчуци 

Зеленчуковите култури се консумират в големи количества от домошарите, любителите на спокойното и премереното общуване. Те възприемат адекватно чуждата критика и са склонни да дават безпристрастна оценка на случващото се. 

Те винаги изглеждат страхотно и притежават необикновен стил.

Риба и морски дарове

Според наблюденията, хора, пристрастени към пазаруването и егоистите, обожават тези продукти. 

Жените с тези имена имат непоносим характер

От друга страна обаче, те са невероятно инициативни и пълни с енергия. Освен това рядко боледуват, а също така умеят да приемат хората около себе си такива, каквито са. С тях е изключително интересно да се общува, защото са много ерудирани.

Пикантни храни 

Според експертите, феновете на пикантното са по-склонни да рискуват. Те не знаят що е това ясен график и ред.

Те са любители на хаоса, страстни любовници, красиви и много необичайни хора, които почти винаги са в светлината на прожекторите. Предпочитат да гледат живота от сцената, а не да стоят зад кулисите и обожават чуждото внимание. 

Солена храна 

Солено обичат преди всичко онези, които мразят, когато нещо не върви по план. Такива хора често са перфекционисти. Те вярват, че във войната всички средства са добри. Що се отнася до стила им - те са типичните любители на утилитарността. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай