Нумеролог: Хората с тези числа на Съдбата ще се радват на невиждан късмет и успехи през 2023 г.

Нумеролог: Хората с тези числа на Съдбата ще се радват на невиждан късмет и успехи през 2023 г.

Те най-накрая ще могат да си отдъхнат, да се отпуснат и да се насладят на живота

Всеки човек има свое число на Съдбата. То крие криптирана информация за характера, силните и слабите му страни или дори намек, който ще му помогне да избегне грешки в живота си.

Окултисти, езотерици и екстрасенси вярват в магията на числата, както и че неслучайно всеки от нас има това или онова число.

Как да разшифровате своето? Достатъчно е да съберете всички цифри от датата си на раждане, докато не получите едно просто число. След като получите резултата, ще узнаете какво ви очаква в бъдеще.

Невиждан късмет и успехи връхлитат 4 зодии през новата година

Нумерологът Елизабета Франц създаде специална прогноза за всички за новата 2023 г., отбелязвайки някои от щастливците, които ще се радват на изключителен късмет през годината на Черния воден заек. Според експерта, хората с числата 1, 3, 5, 6, 7, 8 най-накрая ще могат да си отдъхнат, да се отпуснат и да се насладят на живота.

Поредицата от проблеми и сътресения в живота им са приключили и 2023 г. ще бъде изключително успешна за работа и творческа реализация. В семейството и отношенията ги очакват хармония, спокойствие и благополучие.

За съжаление, новата година няма да донесе успех и късмет на всеки. Ще има и такива, които отново ще трябва да преминат през куп изпитания, които Вселената им е подготвила.

Тези 3 зодии ще открият любовта на живота си през 2023 г.

Франц отбелязва, че "двойките", "четворките" и "деветките" трябва да бъдат особено внимателни. През новата година те ще трябва да взимат информирани решения, като обмислят всичко много добре. Не е време за рискове и съмнителни идеи, казва тя.

Особено трудна година ще имат хората, чието число на Съдбата е 9. Те трябва да се пазят от всякакви конфликтни ситуации, които могат да доведат до финансови, имуществени или репутационни загуби. /jenata.blitz.bg

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Таня

Таня 03.01.2023 20:34

А как се изчислява число на съдбата?

Бай вую

Бай вую 03.01.2023 21:22

С моят изчислител моме