logo

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отидоха на плаж и показаха гнусни СНИМКИ

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отидоха на плаж и показаха гнусни СНИМКИ

Британската кралска двойка помогна на местни жители да почистят плажната ивица в град Нюбъри

Посещението на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Северен Уелс продължава. След визита в базата на бреговата охрана на Карнарфон, кралското семейство отиде в град Нюбъри, окръг Англеси, в Ирландско море.

Тайни от архивите: Интимно ВИДЕО на британското кралско семейство взриви мрежата!

Именно там те решиха да отидат на плаж. Медиите веднага ги последваха и разпространиха техни шокиращи снимки от плажната ивица.

Преди обаче да ви ги видите и да научите защо фотосите са толкова странни, то от jenata.blitz.bg трябва да припомним, че преди време се появиха скандални снимки на Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка, Кейт Мидълтън и едни от най-могъщите жени на света, които лъснаха по бански.

И преди това от jenata.blitz.bg сме ви разкривали фотоси на най-могъщите и сексапилни принцеси на света лъснаха по бански.

Но да се върнем към скорошните шокиращи снимки на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Трябва да уточним, че в световен мащаб проблемът със замърсяването на океана с пластмасови отпадъци (и не само с тях) е много сериозен и опасен. Кейт Мидълтън и принц Уилям се присъединиха към местните хора, които са наясно с този проблем. Херцогът и херцогинята заедно с учениците от началното училище в градчето отидоха на плажа, за да го изчистят от насъбралите се боклуци.

Най-сексапилните и известни мадами показаха горещи СНИМКИ (18+) по бански от плажа

Представители на местни организации разказаха на херцогинята Катрин и нейния съпруг какво правят за опазване на околната среда.

Лиан и 4-месечният й син решиха седмица да живеят „еко”, а крайният резултат бе шокиращ (СНИМКИ)

Окръг Англеси е първият окръг в Обединеното кралство, който получава статут (и специално знаме) на свободни от пластмаси продукти общност като признание за успехите на местните жители и власти в борбата за чистота на природата. Знамето на честта е резултат от тяхната работа за намаляване на въздействието на еднократна пластмаса върху околната среда. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

така е

така е 12.05.2019 0:55

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g