logo

Първото, което видите на тази СНИМКА, ще ви разкрие големи тайни!

Първото, което видите на тази СНИМКА, ще ви разкрие големи тайни!

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме снимка, на която имаше редица животни, а това, което изберете първо разкриваше коя е тъмната страна на душата ви. Но каквото и да правим трябва да си признаем, че ние винаги сме в процес на научаване на повече за себе си и много често откриваме абсолютно непредвидими черти в нашия характер. 

Животните, които избираме и предпочитаме, също могат да разкажат много за нашата личност и начина, по който мислим. 

Сега от jenata.blitz.bg ще ви предложим ново предизвикателство. Тук ще намерите още по-интересни неща за себе си.

От jenata.blitz.bg искаме да ви дадем шанс да преминете един необичаен тест. Обърнете внимание на снимката и без да мислите прекалено дълго, определете кое животно първо видяхте. Защото първата животинка, която забележите разкрива що за човек сте.

Готови ли сте? Ето я и картинката!

Възможните животни са тигър, орел, куче, слон, катерица, жаба и риба. Готови ли сте с отговора?

А ето и какво разкрива за вас животното, което първо видяхте:

Тигър

Тигърът олицетворява енергията и силата. Този тип личност има горещ характер и често може да бъде бунтар срещу друг алфа в околността. Тигърът е опозиционен и понякога може да бъде недисциплиниран. Поради големите си цели и амбиции, това животно може да постигне голям успех в живота, особено когато се вслушва в умни съвети и не игнорира мнението на другите. Подобно на много алфа личности, този вид животно не винаги е надежден. Тигрите могат да поемат рискове до степен, че са безразсъдни, което може да доведе до бедствие. Много хора, които нямат силна воля, не могат да устоят на магнетизма на тигъра и просто го следват от уважение. Добре е тигри да се научат да мислят преди да предприемат действие и да разберат, че могат и да сгрешат понякога.

Орел

Орлите си поставят амбициозни цели и правят всичко възможно да ги постигнат. Мъжете и жените от този тип са благородни и се грижат за хората, които се нуждаят от тяхната помощ. Те винаги ще се застъпват за някой, който е несправедливо обиден или малтретиран. Можете да разчитате на тях и на техните решения. Представители от този вид не се страхуват от осъждане и подигравки. Те са уверени в себе си и не надценяват себе си. Орлите имат много сериозен подход към семейството и не се женят на базата на емоции. Този тип предпочита открито да изразява мнението си, но не може да разпознае измамата и интригата зад гърба си. В обществото те се държат с аристократично отношение, което кара други да им завиждат.

Куче

Кучетата са олицетворение на интелекта и лоялността. Това е искрена и предана личност. Този тип личност има високо чувство за справедливост, което засяга техния личен и професионален живот. Понякога те ще се борят до края, когато чувстват, че нещо е несправедливо. Това може да ги доведе до дълги дискусии и дори кавги с други хора. Техният интелект е изключително висок и тези хора винаги знаят подходящия момент да се появят или да кажат нещо умно, за да впечатлят другите. Определено е по-добре да бъдеш техен приятел, отколкото техен враг. Кучетата винаги остават верни до края. Това важи не само за личния им живот, но и за техните идеи и работа.

Слон

Чест, изключителни умствени способности, сила, мъдрост и престиж са основните характеристики на този тип. Слоновете привличат хората със своя авторитаризъм, упоритост и целенасоченост. Те са остро ориентирани към кариерния си и социален статус. В сравнение с тигрите, те постигат успех в живота чрез мислене през всяка стъпка, а не чрез прекалено амбициозни подвизи. Семейството е много важно за хората от този тип. Те се нуждаят от любящ човек, който може да пренасочи песимизма на слона към оптимизма и да го принуди да вярва в себе си. Обикновено около тях има много приятели и роднини.

Катерица

Това животно символизира мобилността, ефективността, енергията и отдадеността. Катериците имат висока интелигентност, прозорливост и са винаги активни. Те винаги се опитват да напреднат. Със своята неудържима енергия и бодрост те се подкрепят от тяхната увереност и сила. Тази смес от качества прави катерицата популярна в обществото. Тези личности са много комуникативни и хората ги обкръжават, за да събират късче от техния оптимизъм. Тяхната енергия им помага да се справят с всякакви трудности, независимо колко тежки са те. Катеричките могат да наблюдават и анализират всяка ситуация, което им помага да постигнат много. Те се движат бързо в бъдещето, но никога не забравят за семейството си или за това откъде са дошли.

Жаба

Жабата винаги е в спокойно състояние. Този тип личност не бърза и винаги отделя време, за да наблюдава, анализира и взема най-доброто решение от всички възможности. Жабите могат да бъдат добър приятел, който може да слуша и да помага с добър съвет. Тези хора имат мъдрост, която им помага на работното място и в личния живот, но понякога жабите чакат твърде дълго и могат да пропуснат добър шанс. Но след като веднъж е взето решение, всичко се движи бързо и няма повече колебания. Жабите имат голяма интуиция и могат лесно да избягат от опасността и да останат в безопасност в различните ситуации. Те са работохолици и високите нива на концентрация им помагат да постигнат целите си.

Риба

Този тип следва интуицията си перфектно. Тези хора се ръководят от знаците, които виждат по пътя си и майсторски избягват препятствията. Те са доста устойчиви, но обикновено не са реактивни. Малко по малко печелят битките си. Те също така знаят как да пазят тайните си и тези на другите. Също така са частни хора. Рибите са склонни към промени в настроението си, макар че може да не се забелязва от околните, защото не са достатъчно изразителни с лицето си. Понякога този тип личност може да има тенденция да изглежда твърде загадъчна. Те не се опитват да скрият нищо, те просто не губят енергията си и ще продължат да спестяват ресурсите си, докато не видят подходящия момент за действие.

Кое животно си ти? Напишете коментар по-долу! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Мили

Мили 06.03.2019 12:29

Не знам защо, но аз видях първо бълха, какво значи това?

ani

ani 06.03.2019 15:02

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz