logo

Животното, което изберете, ще разкрие коя е тъмната страна на душата ви (СНИМКИ)

Животното, което изберете, ще разкрие коя е тъмната страна на душата ви (СНИМКИ)

Харесвате ли тестове? А искате ли понякога да научите нови и странни неща за самите вас? Или пък да опознаете по-добре хората, с които общувате? Ако отговорът на всички тези въпроси е „Да”, то сега от jenata.blitz.bg ще ви предложим един много лесен, забавен, но и плашещо точен тест.

Първото животно, което видиш на тази СНИМКА издава всичко за теб

Изборът, които ще направите ще разкрие коя е тъмната страна на душата ви.

Всичко, което трябва да направите е да погледнете животните на снимката и да си изберете едно. Това решение ще разкрие много за неприятната страна от вашата личност.

Оптична илюзия побърка целия свят! Ще успеете ли да я разгадаете?

Е, избрахте ли си животно? Сега вижте отговорите!

Черна котка 

Тези същества са свързани с мистичния свят. Дори в древен Египет, котките били почитани, защото египтяните вярвали, че имат връзка с отвъдния свят. И сега има хора, които бързат да променят маршрута си, ако черна котка е пресекла пътя им. Въпреки тази негативна характеристика, черните котки са невероятно красиви, интелигентни, елегантни и грациозни. Ако изберете този образ, това означава, че вашият характер е мъдър спокоен и балансиран. Като грациозен хищник, вие сте готови да се хвърлите във всичко и срещу всеки и да неутрализирате плячката си. Но вие няма да направите това. В крайна сметка понякога имате и настроението на игриво коте.

Невероятна загадка, свързана с жените от тази СНИМКА, ще взриви ума ви

Гарван

Тази птица също е пратеник на лоши новини в някои култури. Въпреки това, гарваните са мъдри, спокойни и разумни. В допълнение, те много бързо се адаптират към новите условия. Ако сте привлечени от това същество, тогава наистина сте добри в скриването на тъмнината, която цари в душата ви. Можете лесно да се приспособите към околната среда, да видите претенции и да не навредите на никого, дори когато другите ви провокират.

Има куп нередности в тази СНИМКА! Можете ли да ги откриете?

Вълк
Това е тъмно, тайнствено и невероятно силно създание. Това може да е изненада, но противно на общоприетото мнение, вълците са приятелски създания. В една глутница от вълци между индивиди се формира връзка на емоционално ниво. Втората черта, която е също толкова изненадваща, е, че вълците са мирни и борбата противоречи на тяхната истинска природа. Те стават агресивни само когато чувстват потенциална заплаха за себе си и за своите близки. Ако сте привлечени от това животно, тогава сте приятелски настроени към всичко и всеки, но винаги можете да проявите агресия, ако ситуацията го изисква. 

Първото, за което ще се погрижите от тази СНИМКА, разкрива безумно много за вас

Лешояд 

Хищна птица, която безмилостно убива своята плячка. Ако това животно ви привлече, тогава наистина тъмната ви страна е много опасна, но и дълбоко скрита навътре във вас самите. Лешоядите атакуват, когато изобщо не го очаквате. Същото може да се каже и за вас. Вие сте проницателни в отношенията си с външния свят. Можете да бъдете безмилостен към някой, който наистина го заслужава. Психологията е интересна наука. Тези, които се отнасят със скептицизъм, могат просто да се смеят на резултатите. А други могат сериозно да отразяват тъмната си страна на характера.

Загадка, която ще ви побърка! Кажете как тази принцеса е избягала от царството

Прилеп 

В тези същества са тъмни и мистериозни. Дори начинът им на живот говори красноречиво за принадлежността към един тъмен свят. Ако сте избрали това животно, тогава сте многостранен човек, който има собствено виждане за света.

Загадка за Мария взриви мрежата

Пантера 


Това животно предизвиква страхопочитание. Пантерата е символ на страх и уважение. Има дори племена, които се покланят на тази грациозна котка. Така че вашият избор падна на пантера предполага, че сте тайнствен и скрит човек. От една страна, вие излъчвате спокойствие и увереност. А от друга - невероятна сила и мъдрост. Можеш да бъдеш много жесток към насилника и противника си.

Черна вдовица 

Тези паяци са известни със своята смъртоносна отрова, която убива жертвата им за секунди. Ако вашият избор е това създание, то тогава трябва само да съчувствате на враговете си. Убивате със светкавична скорост и безмилостно онези, които ви нараняват или пък посегнат по някакъв начин на вашите близки. Е, това не е лошо от една страна. Но, ако погледнете как го правите, тогава е възможно лешоядът да бъде оприличен на напълно безвредно същество. Създавате благоприятна аура около жертвата си (точно като паяк близо до муха) и след това удряте, когато врагът е напълно отпуснат и обезоръжен. / jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 25.01.2019 11:49

Аз си поръчах шоколад . Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на ден . Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици :-)))http://bit.ly/2ChN29F