logo

Размерът на обувките издава неочаквани тайни за мъжете!

Размерът на обувките издава неочаквани тайни за мъжете!

Оказа се, че от това колко са големи стъпалата на представителя на силния пол може да се разбере колко ще живее и верен ли е

Учени от света многократно са се опитват да установят една доста странна връзка – как размерът на определена част от мъжкото тяло влияе върху личността и поведението на човека. Най-накрая се получиха отговори от въпросните проучвания.

Оказа се, че дължината на мъжките стъпала издават ужасно много неща за своя притежател.

Учените от Кеймбридж установиха, че в зависимост от номера обувки, които даден мъж носи, може да се каже колко ще живее. Не само това – размерът на мъжките стъпала определят дали притежателят му е склонен към изневери или е полигамен.

А между другото учените успяха да разгадаят и как размерът на обувките влияе и върху продължителността на живота при жените.

Дълголетие
Учените от Кеймбридж проведоха странното проучване и откриха как размерът на краката влияе на продължителността на живота при мъжете. 

В продължение на две години експертите регистрират възрастта на починалите пациенти и размера на обувките им. За две години те успяха да анализират данните на 3400 души и да установят, че сред жените, които носят 38 номер, са най-дълго живеещите - от 78 до 84 години. 

Но жените, който носят обувки между 35 и 42 номер, най-често почивали на възраст от 64 до 69 години.

Що се отнася до мъжете, сред тях столетниците често носели обувки с 42 размера - такива мъже са живели от 75 до 82 години. В същото време собствениците с 38 или 45 размера, като правило, умират на възраст от 66 до 69 години.

Полигамия
Друго прочуване пък откри кой номер обувки носят мъжете, който най-често изневеряват на половинките си. Данните показват, че най-несериозни са мъжете, който носят размерите 43, 44 и 45. Мъжете с 40-и размер на обувките пък са най-верни на съпрузите си.

Експертът Майк Тейлър заяви, че не се съмнява в резултатите от проучването. В подкрепа на думите си той дава за пример бившия президент на САЩ Бил Клинтън, който, както знаете, не остана верен на съпругата си. Важно е да се уточни, че Клинтън носи обувки с размер 45. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

хейтър

хейтър 03.07.2020 20:31

На колко години е Клинтън? !!! Май 69 години отдавна ги навърши? ТЪПО, ПО-ТЪПО,НАЙ-ТЪПО

МИ НАРОМАЛНО СИ Е

МИ НАРОМАЛНО СИ Е 03.07.2020 20:41

ТЕ С № 39 И С № 40 КАКВО ИМАТ ДА ПОКАЖАТ? ЗАТОВА СА МНОГО ВЕРНИ. ЩОТО АКО МОМАТА УСЕТИ № 44 НАПРАВО СИ Е ИЗБЕГАЛА ОТ ТЯХ.

Бони

Бони 05.07.2020 2:48

Хахаха ...хем 38, хем между 35 и 42 ! Изглежда 38 е под 30!! И всичко останало, добре че никой не го чете!

Nedo

Nedo 07.08.2020 7:55

Много неграмотно!