Сензационна новина: Два дни Кейт Мидълтън тайно била... СНИМКИ

Сензационна новина: Два дни Кейт Мидълтън тайно била... СНИМКИ

Работата с благотворителни организации в сектора на здравеопазването е важна част от официалните задължения на херцогинята на Кеймбридж

Работата с благотворителни организации в сектора на здравеопазването е важна част от официалните задължения на 37-годишната херцогиня на Кеймбридж. Кейт Мидълтън ежегодно подкрепя различни програми, насочени към подобряване здравето на гражданите и по време на официални посещения в други страни често посещава болници. 

И докато преди дни стана ясно, че принц Уилям и Кейт са сключили тайно предбрачно споразумение, то самият британски престолонаследник издаде голяма тайна за принц Джордж и принцеса Шарлот.

Но сякаш всички тези неща минаха на заден план, тъй като медиите на Острова гръмнаха със сензационна новина за Кейт Мидтълтън.

Оказа се, че два дни тя правила нещо супер тайно.

Съпругата на британския принц Уилям реши да отиде още по-далеч в благотворителните си цели – да работи в родилното отделение на болница Кингстън в югозападен Лондон.

Според източници от Бъкингамския дворец херцогинята Катрин тайно прекарала два дни в болницата. През 2018 г. в болницата в Кингстън са родени 5900 деца. Лечебното заведение предлага и помощ на новите майки и в домашни условия.

Целта на работата на херцогинята Кейт в болницата и подробности около случилото се все още не са известни, но едно е ясно – херцогинята има голям интерес към развитието на малките деца, включително тяхното психологическо благополучие.

Децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж са родени в болницата „Сейнт Мери“ в Лондон.

Кейт Мидълтън също покровителства детските хосписи във Великобритания. Този месец тя посети новия хоспис в Норфолк. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай