logo

Щерката на покойния Стефан Шарлопов отправи интересно предизвикателство към българите

Щерката на покойния Стефан Шарлопов отправи интересно предизвикателство към българите

Всички котки тук са със страхотни родословия. Събрали сме елита на Eвропа. Тук става въпрос за борба по определени стандарти. Това заяви на котешка изложба в хотел "Рамада" зала "Диамант" голямата дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов - Ева. 

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме как вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна подкрепя щерка му Ева в инициативата с котешката изложба. Блондинката каза много силни думи, с които успя да трогне цялата социална мрежа. 

Преди това от jenata.blitz.bg пък показахме снимки на една от дъщерите на покойния Шарлопов. Ева изненада всички майки с това, което написа.

Само преди дни Ева Шарлопова реши да укаже огромна подкрепа чрез социалната мрежа. Апелът на бизнесдамата бе заради бъдещето на малката й дъщеричка Мария Магдалена. 

Сега обаче тя е усмихната и се е заела с нова кауза: "Котките няма да са облечени като манекенки, въпреки че ще дефилират", обясни Ева Шарлопова.

"Зрителите ще видят както котки, така и щандове на едни от водещите ни фирми в България", добави тя в ефира на БНТ. 

В изложбата ще участват изключително редки породи котки, като за първи път ще видим такива от Швеция, Швейцария и дори Южна Корея, съобщават организаторите на събитието.

Всеки посетил ще може да получи емоционална наслада, а също и квалифицирана информация и помощ за всичко свързано с котките и домашните любимци като цяло./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Long John Silver

Long John Silver 30.03.2019 11:06

Тази мила дама с изглед на изглед ме потресе с трогателния си призив. Изключително позитивна информация. Само така

Сандо

Сандо 30.03.2019 11:13

Тази прилича на бабичка! Да вземе да се стегне малко!

Каквото

Каквото 30.03.2019 13:11

И да прави,си остава една неугледна дебелана. Да вземе да се стегне като има пари и да добие човешки вид,че грозна и дебела не е много за гледане. А и егати самочувствието без покритие.