logo

Тест: Бръчките ви издават огромна тайна за характера ви!

Тест: Бръчките ви издават огромна тайна за характера ви!

Е, погледнете се в огледалото и изберете изображението, което е най-близко до вас

Мимическите бръчки са различни при всеки един човек, защото изразяваме емоциите си по различни начини и съответно движим лицевите си мускули без реално дори да се замисляме.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как съвсем лесно да разберете какъв е мъжът в една връзка според формата на устните му. Разкрихме ви и какво всъщност говори за вас любимият ви цвят.

Оказва се, че бръчиците ни могат да разкрият по какъв начин се справяме с различни ситуации. Нека не философстваме лукаво, а да ви разкрием какво всъщност говорят бръчките ви за вас.

Е, погледнете се в огледалото и изберете изображението, което е най-близко до вас.

 

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

Вертикална бръчка между веждите

Съпричастни сте към чуждото страдание и имате чувство за хумор. Тази линия показва, че се мръчщите много. Вие сте от хората, които честичко се замислят за нещата от живота и анализират всеки проблем. Може би сте именно от хората, които се опитват да разгадаят тайните на света.

Вие не сте безгрижни хора и сте състрадателни. Лесно разбирате хората и проблемите им. Отнасяте се с всеки с уважение.

Имате чувство за хумор и затова имате доста хора около себе си. Всички обичат да общуват с вас и често ви доверяват тайните си.

Две вертикални бръчки между веждите

Вие сте перфекционисти. Двете вертикални линии означават, че сте много състрадателен човек. Бихте се хвърлили в басейна с главата надолу. Давате 100% от себе си с каквото и да се захванете. Имате много силно развито чувство за отговорност.

Перфекционисти сте и правите всичко по план Често обаче сте подложени на голям стрес, дори, когато сте изправени пред малки проблеми.

Умеете да спазвате обещанията си и сте безкористна личност, точно това другите ценят у вас. След всеки завършен проект или изпълнена задача, усещате облекчение.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Липса на мимически бръчки

Нищо не може да ви сломи. Вие сте истински късметлии. Интелигентни сте и успявате лесно да преборите негативните неща в живота си. Пълни сте с оптимизъм, щастие и положителна енергия. Неуспехите не могат да ви сломят, а ви мотивират да направите повече.

Когато срещате трудности, действате по план. Истински боец сте и честичко сте склонни да се усмихвате на проблемите. Хората ви харесват заради положителното мислите. Усмивката ви е в състояние да оправи деня на всеки.

Една хоризонтална бръчка

Не обичате да показвате емоциите си и често поемате отговорността, дори да не е ваша. Вие сте много логични в действията си. Подхождате трезво към всеки проблем и не оставяте емоциите да ви завладеят. Опитвате сте да сте обективни и да намерите прямо решение на всеки проблем.

Рядко показвате емоциите си. Изблици на некотролируем смях или сълзи ви се случват изключително рядко. Бързо решавате проблемите си, Бихте имали успех във военната служба, защото сте страшно дисциплинирани.

Можете да поемете контрола върху всяка ситуация и затова хората ви се доверяват. Бихте били страхотен лидер. За вас е важно да въдворявате ред в хаоса. Понякога се чувствате самотни, но преодолявате всичко бързо.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

Две хоризонтални бръчки

Вие сте истински алтруист, който постоянно се раздава за другите. Често те готови на всичко, за да са щастливи вашите близки хора. Това е вашето най-голямо желание.

Опитвате се да сте справедливи и да се отнасяте с уважение към всеки. Комуникацията ви се отдава. Създавате лесно нови приятелства.

Вие сте идеалист, който се опитва да направи света по-добър. Ако не целия, то поне този около вас.

Три хоризонтални бръчки

Имате много проблеми и често се безпокоите прекалено много. Вие сте много по-умни от хората около вас. Доста сте мъдри и зрели за годините си. Изненадвате хората с дълбочина в познанията си. Непрекъснато анализирате света и се опитвате да разгадаете всички тайни и мистерии.

В живота си сте минали през много изпитания, а болката е била голяма част от живота ви. Знаете как да помогнете на човек в криза.

Склонни сте обаче да драматизирате и да се тревожите прекалено много дори заради малки неща. Мислите дълго и упорито за всеки проблем. Когато взимате решение претегляте всички плюсове и минуси./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 02.05.2019 14:39

Имам много сгърчени бръчки на хуя. Ама е звяр когато потрябва! Бръчките ми показват според вашето врачуване не добри неща, ама не е така. Дедо Герго от село долно Уйно, известн е и на картата.