logo

Какво разкрива любимият ви цвят за вас?

Какво разкрива любимият ви цвят за вас?

Доста тайни за вас ще паднат и ще разберете какво мислят околните за характера ви

Почти няма човек, който да си няма любим цвят. Такъв, който го кара да се чувства щастлив, да слага дрехи с него,че дори и да боядиса стените в жилището си така.

Оказва се обаче, че именно любимият ви цвят може да разкаже много неща за вас.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме уникален тест с деца, който и дава отговори за вътрешното ви „аз”. Споделихме с вас и друг много любопитен тест с пеперуди, с който много от тайните в живота ви ще паднат.

Сега ще ви разкрием какво говори вашият любим цвят за вас и какви тайни за личността ви и характера ви може да разкрие той. Готови ли сте?

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

Синьо

Вие сте много уверени и спокойни хора. Обикновено у вас другите виждат личност,  на която могат да имат доверие. Изглеждате наистина надеждни. Трудно е някой да ви обърка. Обичате да се грижите за хората и се стремите към мир и хармония.

Червено

Вие сте пълни с енергия, шумни жизнени смели хора. Обичате спонтанните неща, жадни сте за нови емоции и да правите онова, което ви харесва. Лесно се увличате по нещо. Много сте амбициозни.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Зелено

Вие сте практични и верни на убежденията си. Има баланс във вътрешния ви свят. Знаете как да привлечете вниманието на околните и да ги накарате да ви уважават. Обикновено сте обичани и ценени.

Черно

Вие сте решителни и се стремите към власт. Не се страхувате да се изправите пред какви ли не трудности, за да достигнете до целта си. За жалост характерът ви понякога е пълна загадка дори за най-близките ви хора. Случва се да ги плашите. Понякога сте много взискателни и се превръщате в малки диктатори. Случва се на хората да им е трудно да работят и общуват с вас.

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

Бяло

Вие сте много точни и оптимистично настроени за бъдещето си хора. Излъчвате щастие и хората обичат да прекарват повече време в компанията ви. Харесва ви да действате според правилата и обръщате огромно внимание на детайлите.

Жълто

Обичате да учите нови неща. Стремите се към щастие и, дори, когато не сте в особено добро настроение, сте способни да заредите хората около вас с положителна енергия. Умни сте и знаете какво искате от живота.

Слънцето, което избереш, ще покаже скритите характеристики на твоята личност (СНИМКИ)

Розово

Вие сте много топъл човек и изключително чувствителен. Обичате да се грижите за другите хора, да се образовате и да давате много повече отколкото получавате. Вие сте от хората романтици, които знаете как да поглезите човека, който е с вас.

Лилаво

Вие сте артистични и много оригинални. Търсейки смисъла на живота често се увличате по езотериката. Разчитате на интуицията си. Вие сте състрадателни и обръщате внимание на детайлите, а след това анализирате всичко много внимателно./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай