logo

Тест: Фигурата издава характера на жената

Тест: Фигурата издава характера на жената

Застанете пред огледало и вижте какъв е вашият модел телосложение

Оказва се, че женският характер може да зависи от фигурата. Достатъчно е да видите каква е вашата, за да направите долния тест.

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Знаете ли, че дори има цяла наука, която се занимава именно с това – физиономия. Тя изучава чертите на характера на база на физиката на индивида.

,Китайски хороскоп разкрива кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година

Погледнете внимателно снимката. Какъв е вашият тип фигура? Можете и сами да определите това, като застанете пред огледало, в което може да се видите в цял ръст и да разгледате формите си.

Фигура „Триъгълник“

Жените с този тип фигура са лидери по природа. Това си личи както в дома, така и на работното им място. Те обичат да контролират всички и всичко. Често се месят в живота на другите и дават нежелани съвети, което дразни много от приятелите им. В същото време те са самоуверени.

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година

Обърнат триъгълник

Такива момичета са много откровени, никога не правят интриги и не се опитват да заблуждават никого. Те защитават възгледите си с ентусиазъм и не отстъпват по нищо на опонентите си. Мъжете се страхуват от тях, но в същото време ги уважават заради честността им.

На тези 3 зодии ще им провърви приказно през февруари

Фигура пясъчен часовник

Много интересен тип темперамент! Жените с фигура на пясъчен часовник обичат да се срещат с нови хора и приятели, да общуват с хора от различни култури, да организират партита и да се забавляват с приятели. Такива дами не могат да живеят без положителни емоции.

Правоъгълна форма

Тези дами не обичат да привличат вниманието, но не можем да ги наречем мишки. Проблемът е, че те често се оказват по-различни от това, което останалите мислят. Често носят маска, под която се крие скромно и добро момиче. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!