logo

Тест: Много малко хора успяват да открият огромната змия на тази снимка

Тест: Много малко хора успяват да открият огромната змия на тази снимка

Змиите са едни от най-плашещите и опасни същества в света. Но по-страшно от една змия може да бъде само змия, която не виждате. И благодарение на този тест ще може да изпитате това вълнуващо усещане още сега.

Намерете змията

Специалните служби по улова и преместването на рептилии в Австралия споделиха интересна снимка за любителите на змии. Предлагаме ви също да ѝ хвърлите поглед. 

Задачата е проста: на тази снимка на двор се е притаила голяма змия. Трябва да откриете къде се крие. Трудно, нали? Задната част на двора изглежда като идеално укритие за коварни рептилии, затова няма нищо странно, че се затруднявате.

Само 1 от 100 души успява да реши този тест

Пробвайте още веднъж. Ако сте успели - получавате поздравления. Вие сте много внимателен и наблюдателен човек.

Отговор

Ако не сте успели, не се отчайвайте - задачата е действително трудна. 

Мъж тръгна да ремонтира стационарен телефон в новия си апартамент, но щом го отвори намери нещо потресаващо! (СНИМКИ/ВИДЕО)

А ето и отговорът: змията се намира в десния горен ъгъл на снимката. Тя се е притаила в храсталака, като се е увила на ъгъла на двете части на оградата.

Страхът от змии се нарича офидиофобия, а на шега - "фобията на разумния човек". Страхът от тези опасни създания е напълно естествено нещо.

Девойка се опита да превърне секса в хоби и ето какво сподели след 9 месеца

Много хора страдат от далеч по странни фобии. А предложеният тест е поредното доказателство, че Австралия е опасно място, където във всеки един момент някой може да ви изяде./jenata.blitz.bg 

Коментирай

taka e

taka e 15.01.2019 14:37

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz