logo

Девойка се опита да превърне секса в хоби и ето какво сподели след 9 месеца

Девойка се опита да превърне секса в хоби и ето какво сподели след 9 месеца

На уебсайта на изданието на The Village се появи материал от млада жена, озаглавен "9 месеца правех секс за един ден и оцелях". Заглавието уж казва всичко, но съдържанието не е толкова предсказуемо. 

Момичето се опита да опише подробно какво е самотата в голям град, защо приложенията за запознанства не са толкова лошо нещо, и как бързите срещи могат да доведат до нормална здрава любов.

Булка мина през Ада на сватбата си, гост стъписа всички – не е за вярване какво й причини!

Основната героиня, Соня Андреева, през цялото това време ходи на срещи с различни мъже само, за да прекара една нощ с тях и да направи от секса хоби. Главните доставчици на мъже за нея били приложенията за запознанства: Tinder и Pure. 

Соня разказва, че преди секса за е един ден е имала дълга полигамна връзка с млад мъж, но в един момент тя вече се изчерпала. Тогава и дошла идеята за палавия експеримент.

32% от жените полудяват, като чуят тази фраза в леглото

"От предизвикателството "секс всеки ден" се отказах бързо: много трудно е то да се съчетае с нормаления живот, в който имаш любима работа, приятели, родители, интереси, разходки, книги и филми. Два или три пъти седмично беше максималната ми честота", споделя Соня. 

Независимо от екстремалността на начинанието, героинята казва, че не е пренебрегнала правилата за безопасност: никога не е пила алкохол, винаги първата среща е била на публично място, носила е спрей за защита от нападение и е уведомявала приятелите си за местонахождението си. 

Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Най-важният извод, който е направила за себе си е, че всички случайни сексуални отношения трябва да бъдат защитени. Сексът без предпазни средства в един голям град винаги е последван от няколко неприятни диагнози. 

"Въпрос на време е да отидете да се тествате с твърде познати симптоми: два безвредни, но неприятни вируса ми напомниха, че всичко може да бъде много по-лошо и не мога да си позволя да съм глупава като студентка", казва Соня.  

Момиче със стегнат корем забеляза линия върху него, отиде на доктор и чу нещо шокиращо! (СНИМКИ)

Няколко от нейните нови познати обаче се оказали странни птици. Както пише Соня, един от тях се гордеел, че на 40-годишна възраст нито една жена не може да го принуди да използва дезодорант, а друг дошъл на среща с фалшив пистолет. Трети, който се имал за „непоносим рептил, интелигентен и известен дизайнер“ започна да я унижава, че е толкова лесна за свалка. 

Но крайният резултат от експеримента се оказал не е толкова лош. Момичето твърди, че през тези девет месеца доста ѝ омръзнали мимолетните срещи, и затова решила да се спре на едно момче, в която май започнала да се влюбва. 

Нимфоманията: Леко поведение или сериозно психично отклонение

"Редовно засичаме в Pure (момчето, което засега се боя да нарека гадже, знае това), флиртувамe и разговарямe за музика, филми и развлеченията през уикенда. Но все още нямаме уговорени дати за секс", споделя експериментаторката.

И макар Соня да разказва искрено и откровено историята си, и да обяснява защо смята, че експериментът не е бил толкова лош, аплодисменти в мрежата няма. Мнението на потребителите за приключението на Соня е почти единодушно - див абсурд - толкова ли не е можела да си намери свясно момче, без да сменя в леглото ненормалници като носни кърпички./jenata.blitz.bg 

Коментирай

ДОКТОРА ОТ ЛУДНИЦАТА

ДОКТОРА ОТ ЛУДНИЦАТА 11.01.2019 11:41

Статията е безкрайно глупава, типично за този сайт! Жалко за тази Соня и такива корви като нея! Какъв боклук само!

БОЙКО БОРИСОВ - РЪПОНЯ

БОЙКО БОРИСОВ - РЪПОНЯ 11.01.2019 11:46

НА ТАЗИ, СОНЯ, НАПРАВО СА Й ОСКУБАЛИ МАГДАНОЗА! ОТВСЯКЪДЕ!

КЪНЧО

КЪНЧО 11.01.2019 12:06

КУРВА НЕНАСИТНА, ПРЕДСТАВЯ СЕ НА ВСЕКИ МЪЖ ЕДВА ЛИ НЕ ЗА ДЕВИЦА! ТРИПЕРЛИВА ПАЧАВРА!

До горните коментари

До горните коментари 11.01.2019 12:29

Е приказвайте си каквото си искате но тя се начеса,ама хубаво се начеса а вие си останахте с пръст в уста .

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 11.01.2019 12:39

Дали пък не е неосъзнала се нимфоманка?Българската Месалина.

Elena

Elena 11.01.2019 13:29

Niy bulgarkite sme geneti4ni kurvi a ne po rojdenie.

КриКри

КриКри 11.01.2019 20:27

Елена е мъж мастурбант, който е виждал пи.чка само на екрана на монитора си.

Глупчо Бездънски

Глупчо Бездънски 11.01.2019 22:23

Измислена история отвсякъде... ама на, прочетох поне 60% от нея..