logo

Тест с магически карти разкрива ще срещнете ли любовта през лятото

Тест с магически карти разкрива ще срещнете ли любовта през лятото

Вгледайте се внимателно в тях и изберете коя най-много ви привлича

Кой човек на мечтае за любов? За половинка, която да споделя интересите му и да му е опора. А има ли по-подходящо време за запознанства и създаване на нови контакти от лятото?

Тест: Бръчките ви издават огромна тайна за харакера ви!

На вашето внимание ще поставим 4 специални магически карти. Благодарение на тях ще разберете какво ще се случи в любовния ви живот това лято и дали ще срещнете мечтания човек. Може би пък ви е писан просто летен флирт?

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как съвсем лесно да разберете какъв е мъжът в една връзка според формата на устните му. Разкрихме ви и какво всъщност говори за вас любимият ви цвят.

За да разберете какво ви очаква в романтичен план трябва да си изберете една от четирите карти и да видите какво символизира тя. Вгледайте се внимателно в тях и изберете коя най-много ви привлича.

Карта 1

Последните години от живота ви определено не се нареждат сред най-романтичните. Отдавна чакате някой специален и внимателен човек. Чакахте достатъчно! Още през първите месеци на летния сезон ви очаква пътешествие, на което ще се срещнете с човек, който ще разтърси из основи емоционалния ви свят, и в когото ще се влюбите безвъзвратно.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

Карта 2

Дълго време не сте обръщали внимание на личния си живот и е редно Да си признаете, че понякога сте били много по-ангажирани с чуждия такъв. Това лято обаче нещата ще се променят Ще осъзнаете, че едно семейство няма да се получи от самосебе си и ще отделите повече време да откриете човек, с когото да съжителствате. И ще успеете.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Карта 3

Може би и към този момент вие сте обвързани, но нещата не вървят. Отдавна сте наясно, че не сте един за друг, а може би вие самите наистина заслужавате повече. Скоро се очертава в живота ви да се появи интересен човек, не пропускайте възможността да сте с него, защото именно той ще е най-подходящият за вас.

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

Карта 4

Темата за взаимоотношенията ви ви терзае от много време. Е, съвсем спокойно можем да заявим, че това лято страданието ви най-накрая ще стигне края си. Дойде моментът в който ще се запознаете с интересен и наистина достоен човек, от когото обаче ще се обсебите напълно и с когото ще искате да прекарвате цялото си свободно време./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 15.05.2019 10:05

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

дядо Каракоч

дядо Каракоч 15.05.2019 10:07

Въх.Ми,аз съм женен,бе.Ами сега.

reee32

reee32 15.05.2019 10:16

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g