Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

По съвет на баба се заех с разчистване на вещите си и бързо се отървах от някои неща, които сърце не ми даваше да изхвърля

Много е важно да се отнасяме отговорно към гардероба си. Между другото, оказва се че не е достатъчно само да се обличаме стилно и да комбинираме умело цветовете, а и да сме сигурни, че в гардероба си не съхраняваме неща, които привличат отрицателна енергия.

По съвет на баба се заех с разчистване на вещите си и бързо се отървах от някои неща, които сърце не ми даваше да изхвърля. Според нея обаче те само вредят на живота ми. Колкото й да ми беше мъчно, се вслушах в думите й и ги изхвърлих на боклука.

Според баба, която е много мъдра жена, в гардероба си не бива да пазим дрехи от миналото. Ученически униформи, детски костюмчета, както и всичко, което е било модерно и сме носили преди много години... Те нямат място в него!

Как да разположите огледалата в дома си, за да забогатеете

И в никакъв случай не си помисляйте колко ви е жал, че ги изхвърляте. Ако не сте обличали една или друга дреха с години, едва ли ще го направите в близко бъдеще!

В никакъв случай не трябва да съхранявате по един чорап, ръкавица или обеца, казва баба. С две думи – всичко, което си няма другарче, трябва да отиде на боклука.

Старо долно бельо също няма място в шкафа. Много дами пазят поне един стар сутиен, който им се струва по-удобен. За съжаление, от подобни вещи трябва да се отървете. Бельото не трябва да се носи повече от година.

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Трябва да се избавите незабавно и от износените стари вещи, предназначени за спане. Трябва да си почивате в нещо удобно, но в същото време качествено и красиво.

Сигурно много момичета пазят някъде в гардероба си тениска или риза на бивше гадже. Дори отдавна да сте отворили нова страница от живота си, подсъзнателно продължавате да възприемате вещите на бившия си като емоционално бреме.

Имат и куп безплатни тениски с рекламни етикети и много лога. Според Фън шуй и здравия разум те няма да ви донесат щастие. Ако имате нещо подобно в гардероба си, най-добре е възможно най-бързо да го превърнете в парцал за бърсане на прах например.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Белите тениски, рокли и ризи са много хубави. Изглеждат ярко и привлекателно. Докато не пожълтеят. За съжаление, не винаги можем да избелим любимата си дрешка и да я върнем към живота. В този случай е най-добре бързо да я изхвърлим на боклука.

В гардероба не трябва да съхранявате и чужда дреха, чиято съдба не ви е неизвестна. Важно е да уточним: ако въпросната дреха ви е подарена от познат човек с добри намерения – няма нищо лошо да я запазите.

Забранено е и да обличате дрехи на починал човек. Най-добре е да ги изгорите. Хубаво е и да се отървете от дрехи, които предизвикват неприятни спомени, както и от обувки, които не са ви по мярка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай