Тези вещи крадат от енергията и щастието, бързо ги изхвърлете!

Тези вещи крадат от енергията и щастието, бързо ги изхвърлете!

Те са причината много хора да се чувстват неудобно в домовете си

Липса на енергия, раздразнителност, безпокойство - всичко това може да се стовари върху човек, едва прекрачил прага на къщата си. Това може да се дължи на предмети, които могат да повлияят негативно на енергията и да го лишат жизненост.

Наред с нещата, които могат да засилят енергията, има и вещи вампири, заради които много хора се чувстват неудобно в дома си. 

Затова днес от jenata.blitz.bg ви предлагаме да се разходите из апартамента си и да се уверите, че в него няма неща, които крадат енергията ви, лишават ви от жизненост и пречат на щастливия живот, изпълнен с хармония и комфорт. 

Да направите жилището си място на сила, да се чувствате комфортно и да попълните резервите от жизнена енергия е лесно. Трябва само да въведете ред. Ето на какво трябва да обърнете внимание: 

Бардак и стари вещи 

Прибирайки се вкъщи след натоварен ден и виждайки бъркотията около себе си, човек става още по-раздразнителен и се лишава от възможността да се наслади на уюта и комфорта.

Ето как правилно да почистите дома си и да засилите енергията

Всяко нещо, което не е на мястото си - мръсните съдове, скъсани и износени неща, предизвиква негативни емоции. Простите правила за почистване ще ви помогнат да намерите усещането за хармония, а своевременната ревизия ще ви позволи да се сбогувате с всички боклуци в дома си. 

Пуснат телевизор 

Такава проста вещ като телевизора може да се превърне в източник на негативизъм и да ви лиши от жизненост. Ако устройството работи непрекъснато, то генерира фонов шум, който затруднява отпускането и почивката.

Специалистите по биоенергетиката отбелязват, че светлинните и звукови вълни, излъчвани от работещия телевизор, нарушават положителните вибрации и не влияят по най-добрия начин на общото състояние. 

Плътни завеси 

Постоянно спуснатите тежки завеси, които пречат на достъпа на слънчева светлина, нарушават енергията на пространството и убиват оптимизма. Освен това натрупват огромно количество прах, което също привлича негативизъм, а липсата на дневна светлина причинява депресивни мисли.

Бързо се отървете от тези неща в дома си, блокират паричната енергия!

Ако завесите не могат да се сменят, те трябва да се дърпат по-често. Само така ще се избавите от потискащото чувство на меланхолия и раздразнение.

Прекалено много декорации

В много къщи се пазят скъпи на сърцето дрънкулки, които украсяват дома и придават уют на помещенията. Но изобилието от такива предмети ви лишава от енергия.

Големият брой ненужни дреболии създава усещане за дискомфорт, затова няма никакъв смисъл да държите безкраен брой малки предмети. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Свети Марко Тотев

Свети Марко Тотев 28.08.2023 13:04

Не хвърляйте мръсните си чорапи и гащи под леглото защото ще сънувате,че сте на палатков лагер пред МОЧА.

Ива

Ива 28.08.2023 15:51

Пачаврата и Янка селската парантия да не ми се бьркат сьс оня мазен педераст и да не ни натоварват